A Ourense, Vinyes-Mercader volen reduir diferències.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra farà el pròxim cap de setmana (dies 4 i 5) la seva tradicional visita a Ourense per celebrar una prova, en aquesta ocasió la quarta, del calendari esmentat. La novetat de la present temporada és que el centre neuràlgic de la prova serà per primera vegada Ourense capital. Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza) estaran al podi de sortida del rallye amb l’objectiu de millorar el tercer lloc aconseguit en el primer rallye de Lanzarote i intentar llimar diferències amb el líder del campionat Dani Solá.

El canvi d’ubicació de la base del rallye provocarà que les especials de la prova siguin totalment noves per als participants. En aquesta ocasió serán tres les especials, a més del tram espectacle, que hauran de reconèixer els participants, dues de les quals es disputaran tres vegades cadascuna mentre que la tercera i el tram espectacle només dos. En total doncs 10 especials que sumen 83,03 kms., cronometrats dels 204,67 kms., que té la prova.

El pilot andorrà espera que en terres gallegues canviï la ratxa de tenir problemes en la part inicial de la prova i haver d’anar tota la jornada a remolc dels rivals, crec que ja ens toca tenir una prova sense problemes a l’inici. Malgrat tot es tindrà que donar un cop d’ull a les especials per veure quines són les nostres possibilitats. Espero que siguin més tècniques que les que hem tingut fins ara. En aquestes condicions podem competir en igualtat de condicions amb els nostres rivals. Malgrat que el Subaru va arribar en perfecte estat de l’arxipèlag canari, Vinyes intentarà millorar la posta a punt abans de prendre la sortida a Ourense, els tècnics de ABF esport han revisat el cotxe i tot està en perfecte estat. De totes maneres intentarem fer un test per arribar a Ourense en les millors condicions. La competència en aquest campionat és molt forta i per tant qualsevol segon que es pugui esgarrapar pot ser decisiu per al resultat del rallye.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra:
1.- Dani Sola, 89 punts, 2.- Samuel Lemes, 57 p., 3.- Joan Vinyes, 52 p., 4.- Climent Domingo, 34 p., 5.- Alex Villanueva, 33 p.

El timing del Rallye de terra d’Ourense 2007 és pràcticament idèntic a les proves que s’han disputat fins ara. Divendres, dia 4, a partir de les 12h15 els equips rebran el road-book de recorregut i podran iniciar els reconeixements. Durant la tarda es realitzaran les verificacions tècniques i a les 20h30 la cerimònia de podi als jardins del Bisbe Cesario d’Ourense. El rallye s’iniciarà a partir de les 8h00 de dissabte, al podi esmentat i la competició es mantindrà fins a les 16h53, moment en el qual s’iniciarà l’entrada dels supervivents al parc tancat final situat en la Plaça Major de la capital gallega. La base de la prova estarà ubicada en les instal·lacions de Expourense.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF