A Lanzarote, Llovera-Vallejo també buscaran el podi.

Albert Llovera i Diego Vallejo al volant d’un renovat Fiat Stilo Abarth 2.0 estaran entre els favorits al podi de la categoria de 2RM en els Ral·lis de terra de Lanzarote que es disputaran els dies 14 i 15 d’Abril a l’esmentada illa de l’arxipèlag canari. Dues carreres en un cap de setmana sempre és un risc, per a Llovera l’objectiu a Lanzarote és seguir sumant punts pensant en un Campionat que ha iniciat amb bones sensacions.

Els organitzadors, RACE Octagon-Esedos, han preparat per al cap de setmana canari del seu campionat dos recorreguts molt semblants, de fet només hi ha uns 2 kms., de diferència de recorregut total entre les dues proves. Les especials i els kms., cronometrats coincideixen en els dos ral·lis, 75 kms., i 9 especials respectivament, encara que això no vol dir que els trams de velocitat siguin els mateixos en les dues jornades, això se sabrà just abans de començar els reconeixements. A la localitat d’Arrecife estarà ubicada la base dels Ral·lis de terra de Lanzarote.

Llovera i el seu equip tècnic han aprofitat les tres setmanes que han tingut després de la prova inicial del campionat per fer canvis importants en el Stilo, hem canviat el xassís amb tot el que això comporta. Potser hem pres massa risc abans de la prova doble de Lanzarote però era una cosa que es tènia que fer i no podíem esperar més, el vell portava molta canya i les possibilitats que en qualsevol moment digués fins aquí hem arribat eren importants. Malgrat no haver tingut pràcticament temps de provar el “nou” Stilo, Llovera no perd l’optimisme i espera mantenir la ratxa de podis a Lanzarote, no hi ha dubte que, com és habitual, lluitarem per estar entre els millors de la categoria. En aquesta ocasió tindrem un escenari completament nou, almenys per a la majoria dels pilots de la península, és a dir que els pilots locals seran, més que mai, l’enemic a batre. Intentarem estar al més a prop possible i si es despisten aprofitar l’oportunitat.

Els dos ral·lis de terra de Lanzarote tindran un horari pràcticament idèntic, s’iniciaran a les 8h00 per acabar sobre les 18h00, hora de les Illes Canàries. Abans, concretament divendres (dia 13) Llovera-Vallejo tindran que completar una intensa jornada de reconeixements, (les especials dels dos ral·lis), i al vespre del mateix dia, 20h30, participaran en la cerimònia de sortida que se celebrarà al passeig Marítim d’Arrecife.

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF