Llovera-Vallejo es queden molt a prop del triomf.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0), amb la segona posició aconseguida a Lanzarote, compleixen amb les expectatives amb les que van viatjar a l’arxipèlag canari. El pilot andorrà cada vegada més assentat en la categoria de 2RM espera la seva oportunitat per poder estar a l’esglaó més alt del podi, avui l’ha tingut a tocar. En el I Rallye de terra de Lanzarote el vencedor va ser Climent-Domingo (Peugeot 206) que va superar en tan sols 3” a Llovera, i es situa en la primera posició de la classificació provisional del Campionat.

Llovera se’n va anar a Lanzarote sense temps material de provar el seu Stilo, però tot ha anat bé, no hi ha dubte que el treball de l’equip PCR ha estat a més de ràpid molt bo. Ara el cotxe és méscompetitiu i només ens queda per millorar l’apartat dels frens. Crec que hem assumit un risc important però ha valgut la pena. Llovera va iniciar la prova de Lanzarote de manera espectacular aconseguint el millor registre en el primer tram disputat, hem mantingut un bon ritme al llarg del dia però sense arribar al que vam córrer a la part final de Guijuelo, crec que demà depèn de com vagi la carrera podem anar més ràpid, de totes maneres ens la jugarem si veiem l’opció clara de millorar posicions.
Per al pilot andorrà aquest resultat li permet mantenir una classificació privilegiada en el provisional del campionat, ens situem en segona posició i tenim un avantatge considerable respecte al tercer, Domingo també se’ns escapa, però s’acaba d’iniciar la temporada i crec que el nostre marge de millora és important, suposo que els nostres rivals pensen el mateix... en fi demà més lluita.

Classificació final del I Rallye de terra de Lanzarote 2RM :
1.-Domingo-Garduño (Peugeot 206) 45’36.8 , 2.-Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0) a 0’03.3 , 3.-Castelos-Espiñeira (Ford Fiesta ST) a 3’19.0 , 4.- Cim-Suarez (Peugeot 206) a 3’29.8 , 5.-Bruguera-Paré (Peugeot 206) a 4’20.4 .

Llovera-Vallejo seguiran lluitant per un triomf en la seva categoria demà a partir de les 8h00 en el II Rallye de terra de Lanzarote, amb un recorregut que supera per poc els 200 kms., dels que 60 kms., seran de velocitat. Les especials seran les mateixes que en aquest primer dia de competició amb la variació que les dues primeres seran en sentit contrari.