Albert Llovera segueix ferm en la categoria de 2RM.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0), se’n van de l’arxipèlag canari amb dos segons llocs en la categoria de dues rodes motrius, en la prova doble del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2007 disputada a Lanzarote. El pilot andorrà ha estat encara més a prop a prop del triomf en la seva categoria, però una vegada més el jove pilot del RACC, Climent Domingo, s’ha mostrat molt ràpid i segur i ha aconseguit superar a Llovera per menys de 2”.
La duresa del recorregut ha marcat la disputa d’aquesta segona jornada de competició, tan sols la meitat dels equips inscrits en la prova han pogut arribar al parc tancat final. De 2RM només han pogut finalitzar 3 equips.

L’aspecte de Llovera mostrava el sentiment agredolç amb el que havia acabat la prova de Lanzarote, estic molt satisfet de la manera que hem competit i del resultat aconseguit. Encara que d’altra banda crec que hem estat molt a prop del triomf en els dos ral·lis, això em fa pensar que al millor si haguéssim estat una mica més ambiciosos al principi qui sap... en fi ara mateix la realitat és la que és i cal quedar-se amb el que té de positiu el cap de setmana que no és poc. Entre la part positiva que esmentava el pilot andorrà cal anotar sens dubte el bon rendiment del Fiat Stilo, tal com deia ahir els canvis que vam fer després de Guijuelo eren arriscats però ha sortit tot perfecte. A mesura que avançava el rallye hem fet retocs, i en l’assistència d’ahir a la nit els tècnics de PCR es van centrar en els frens i avui han funcionat a la perfecció. És a dir que és per estar content però ha faltat un detall perquè el final de setmana a Lanzarote es pogués catalogar de perfecte. guanyar.

Classificació final del II Rallye de terra de Lanzarote 2RM :
1.-Domingo-Garduño (Peugeot 206) 43’45.7 , 2.-Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0) a 0’01.6, 3.- Cima-Suarez (Peugeot 206) a 3’01.9.
Classificació provisional de Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM :
1.- Climent Domingo, 89 puntos, 2.-Albert Llovera, 70 p., 3.- Francisco Cima, 36 p.,

La quarta prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra es disputarà els dies 4 i 5 de Maig d’Ourense, en aquesta ocasió el centre neuràlgic de la prova serà el mateix centre de la capital gallega.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF