Llovera-Vallejo a seguir amb la ratxa a Ourense

Amb la prova d’Ourense, el Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra arriba al seu equador i fins ara Albert Llovera i Diego Vallejo no s’han baixat del podi de la categoria de dues rodes motrius (2RM). El pilot andorrà vol seguir amb la ratxa encara que en aquesta ocasió es trobarà amb la dificultat afegida que els tècnics del seu equip, PCR Competició, no han pogut treballar tot el que haguessin desitjat en el Fiat Stilo 2.0. El motiu ? la falta de temps entre l’arribada del cotxe de Lanzarote i el desplaçament a Ourense.

No hem tingut temps material de treballar en la millora del cotxe, dijous passat va arribar de Lanzarote i per tant els nostres tècnics li han fet una revisió a fons i una altra vegada de viatge en aquesta ocasió cap a Ourense. No és que sigui una situació preocupant, però sempre ens agrada abans de les carreres anar millorant perquè el Stilo sigui cada vegada més competitiu. És una cosa necessaria ja que els rivals premen molt. Era el comentari del pilot andorrà sobre la situació prèvia al desplaçament a terres gallegues. En referència al recorregut, per a Llovera tampoc és un problema el que les pistes per on passarà el rallye siguin del tot desconegudes, això ja ens va passar a Lanzarote i el resultat va ser excel·lent. El problema és per a tots igual, excepte els pilots de la zona, i en aquests casos és molt important fer un bon reconeixement i en això crec que el treball que fem amb Diego és molt bo.

Per a la prova gallega del seu calendari, RACE Octagon-Esedos, han preparat un recorregut amb 4 especials, dues de les quals es disputaran tres vegades cadascuna mentre que les restants només s’hauran de superar dues vegades. Cal esmentar que una de les especials que es disputarà dues vegades és el tram espectacle. El traçat dissenyat pels organitzadors té un total de 204 kms., dels quals 83 kms., són de velocitat.

El Rallye de terra d’Ourense de la present temporada tindrà el seu centre neuràlgic en les instal·lacions de Expourense de la capital gallega. A partir de les 8h00 de dissabte, dia 5, s’iniciarà la competició al podi esmentat situat als jardins del Bisbe Cesario, els equips que hagin superat la prova entraran al parc tancat final situat en la Plaça Major a partir de les 16h53. Durant la jornada anterior al rallye els pilots reconeixeran les especials i a partir de les 20h30 ese celebrarà la cerimònia de podi en la qual una vegada més quedarà demostrat el carisma que té Albert Llovera per als aficionats al món dels ral·lis.

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF