A Ourense, problemes mecànics treuen a Llovera del podi.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0), van aconseguir el quart lloc de la categoria de 2RM en el Rallye de terra d’Ourense, quarta prova puntuable per al Campionat d’Espanya de l’especialitat. Llovera va estar tan combatiu com sempre però en aquesta ocasió la mecànica del seu Fiat Stilo 2.0 no va aguantar en els difícils trams de la capital gallega, problemes de canvi de velocitats en l’última especial de la segona secció i d’embragatge en la recta final de la prova el van relegar a la quarta posició final. Sense ser un mal resultat no ha estat suficient per situar-se per primera vegada en la seva trajectòria com a líder de la classificació provisional de la seva categoria.
Cal esmentar que la duresa del recorregut de la cursa gallega va fer que tan sols la meitat del equips que van iniciar el rallye en 2RM van poder arribar al parc tancat final.

Llovera va acabar el rallye amb problemes i això es notava en el seu estat d’ànim, em quedo a sol tres punts de ser líder de la classificació i això ... La carrera ha estat molt dura mi físicament, sobretot les mans, he acabat al límit. Prefereixo els ral·lis més ràpids s’adapten molt millor a les meves condicions físiques. Ha estat sense la prova però dura de la temporada. Tampoc ha estat el millor dia en l’aspecte tècnic del Fiat Stilo, en la segona passada per l’especial C, hem tingut problemes de canvi. Fins a aquest moment érem tercers entre els de 2RM i a causa dels 30” perduts en aquesta especial, Manzanilla ens ha superat per 3”. No hi havia res perdut i vam sortir a l’última secció amb la intenció de donar-ho tot per pujar al podi, no ha estat possible. Els problemes d’embragatge en l’últim pas per l’esmentat tram C, ens ha fet desistir, hem pensat que era millor acabar que seguir forçant i quedar fora del rallye.

Classificació final del Rallye de terra d’Ourense 2RM :
1.-Sevilla-Ferrero (Peugeot 206) 1h14’42.1 , 2.- Bruguera-Pare (Peugeot 206) a 1’03.3 ,3.- Manzanilla-Lumbreras (Seat Ibiza 1.8 T) a 1’31.5 , 4.- Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0) a 2’12.0 , 5.- Alonso-Sainz (Fiat Stilo Abarth) a 7’08.1 .
Classificació provisional de Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM :
1.- Climent Domingo, 89 punts, 2.-Albert Llovera, 86 p., 3.- Enrique Sevilla, 48 p., 4.- Josep Bruguera, 37 p., 5.-Enrique Cima, 36 p.

De la següent cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra només es coneixen les dates, 15 i 16 de juny, l’escenari està per concretar.