Vinyes-Mercader es juguen el títol a Navalcarnero.

La localitat madrilenya de Navalcarnero serà el centre neuràlgic dels dos Ral·lis de terra de Madrid que es disputaran el pròxim cap de setmana (dies 27 i 28). En aquesta doble prova puntuable per al Campionat d’Espanya 2007 de l’especialitat, Joan Vinyes-Jordi Mercader al volant del seu Subaru Impreza es juguen bona part de les seves opcions d’aconseguir el títol absolut de l’especialitat. En aquests moments Vinyes és líder el certamen amb 9 punts d’avantatge sobre el seu rival directe al títol, Dani Solà.

El pilot de Imex-Laca, de moment l’únic que ha repetit victòria, es mostra confiat en les seves possibilitats encara que la situació no és tan avantatjosa com sembla, la diferència que portem en la classificació del campionat no és del tot real, ja que al final del campionat cal descomptar el pitjor resultat. Estem obligats a posar un ritme alt des de l’inici encara que sense arriscar mes del necessari almenys durant el primer ral·li. Són dos dies de competició que puntuan per separat i un contratemps en la primera prova acostuma a tenir conseqüències en la segona, es a dir el dissabte cal assegurar. On no hi ha cap problema és en l’aspecte tècnic, després de la prova de Palma del Río, els tècnics de ABF Sport van fer una revisió a fons del Subaru i a falta d’una última prova sobre el terreny per afinar els últims reglatges, tot sembla estar en les millors condicions. A més en el viatge a Madrid també portarem més recanvi del que és habitual per poder fer front a possibles imprevistos.

El recorregut previst per RACE-Octagon Esedos per als ral·lis de Madrid serà molt similar. Durant les seccions del matí els participants hauran de superar dues vegades un bucle de dos especials. Després de la segona assistència de 45’, iniciaran un llarg enllaç fins a Las Rozas per disputar dues vegades el tram espectacle i tornar als voltants de Navalcarnero per disputar un altre tram de velocitat abans de passar pel parc d’assistència. La quarta secció es compon de dos especials, una d’elles serà la disputada amb anterioritat al retorn de Las Rozas. En total el recorregut te uns 80 kms., cronometrats distribuïts en 9 especials.

Durant la jornada de divendres (dia 26) els pilots faran el reconeixement a les especials dels dos ral·lis. A les 20h30, una vegada s’hagin fet les verificacions administratives i tècniques, es portarà a terme la tradicional cerimònia de sortida al podi situat en la Plaza de Segovia de Navalcarnero
El 1er., Rallye de Madrid s’iniciarà a les 8h00 de dissabte des del podi esmentat i està prevista que s’acabi a les 17h12 en el mateix lloc.
La sortida i arribada del 2on., Rallye s’avançarà 1h00 coincidint amb el canvi horari que es portarà a terme en diumenge a la matinada.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra:
1.- Joan Vinyes, 116 punts, 2.-Dani Solà, 107 p., 3.- Eduard Pons, 70 p.,

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF