Joan Vinyes-Jordi Mercader es mantenen líders, però ...

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza) han aconseguit la segona plaça en el 1er., Rallye de terra de Madrid, sisena prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra. Per al pilot andorrà la segona plaça és un bon resultat encara que ha vist reduït el seu avantatge al capdavant de la classificació provisional de l’esmentat campionat degut al triomf clar de Dani Solà-Oscar Sánchez (Mitsubishi Evo IX).

Des de la primera especial es va veure que a Vinyes li costaria seguir el ritme de Dani Solà. Al final de les seccions matinals, el pilot andorrà havia cedit 53” respecte al seu rival directe al campionat. Vinyes va semblar reaccionar a les dues passades pel tram espectacle, en les que va ser el més ràpid, però al tornar a les especials pròximes a Navalcarnero la situació inicial es va repetir i va haver de conformar-se amb estar en les últimes especials del dia per darrere de Solà.

El sentiment agredolç de Vinyes al final de la jornada era evident, crec que la segona posició és un bon resultat però m’hagués agradat estar mes a prop de Solà. El cotxe ha funcionat bé, potser no hem sortit a bon ritme però en el segon pas pel bucle de les dues especials del matí hem corregut tot el que podíem. En aquestes especials ens ha costat mantenir el cotxe en les pistes, es movia molt en un terra molt lliscant. Potser els nostres pneumàtics no són els més apropiats per a aquestes pistes. Malgrat que avui les coses no han sortit tal com hagués desitjat, Vinyes demà ho seguirà intentant, sense cap dubte, encara que som conscients que no serà fàcil, seguirem lluitant per mantenir intactes les nostres possibilitats al títol abans de l’última prova de La Coruña.

Classificació final I Rallye de terra de Madrid:
1.-Solá-Sanchez (Mitsubishi Evo IX) 53’22.5, 2.- Vinyes-Mercader (Subaru Impreza) a 1’09.8 , 3.- Roca-Julià (Mitsubishi Evo IX) a 1’58.2,
Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra:
1.-Joan Vinyes, 141 punts, 2.-Dani Solà, 139 p., 3.- Eduard Pons, 74 p.,

El 2on., Rallye de Madrid s’iniciarà demà diumenge (dia 28) a les 7h00 del matí, cal destacar que en les seccions matinals tan sols es disputarà una especial ja que la segona prevista ha estat anul·lada degut a que està situada en un vedat de caça i finalment el permís per passar-hi ha estat denegat.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF