Joan Vinyes-Jordi Mercader repeteixen segona posició a Madrid.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza) van repetir segona plaça, en aquesta ocasió a 34” del guanyador Dani Solà, en el 2on., Rallye de terra de Madrid. Amb aquest triomf en la setena prova del calendari de l’especialitat, Solà supera a Vinyes al capdavant de la classificació provisional d’un campionat que es decidirà en l’última prova que es disputarà en Cabanas (La Coruña).

El desenvolupament de la prova també va ser molt semblant a la que es va disputar el dia anterior. Vinyes en aquesta ocasió es va acostar més al seu rival però no el suficient per superar-lo en cap moment del rallye. Vinyes va ser el més ràpid en el primer pas pel tram espectacle, però a partir d’aquest moment els segons no van deixar de caure a favor de Solá, fins que Vinyes-Mercader van marcar el scratch en l’últim tram cronometrat.

Per al pilot andorrà els problemes van ser els mateixos que durant l’anterior jornada, vam intentar fer algunes modificacions en les suspensions però no vam assolir que l’adherència del cotxe millorés el suficient per atacar a Solà amb garanties d’èxit. Com ahir la segona plaça no és un mal resultat però necessitàvem guanyar per poder dependre de nosaltres mateixos en la lluita per la classificació del campionat. Com dèiem tot es decidirà a La Coruña, Vinyes no perd l’esperança, sens dubte la situació s’ha complicat després dels dos Ral·lis que hem disputat a Navalcarnero. A veure si tenim una mica més de sort i les pistes de La Corunya són mes favorable als nostres pneumàtics. Ho seguirem intentant fins al final.

Classificació final II Rallye de terra de Madrid:
1.-Solá-Sanchez (Mitsubishi Evo IX) 37’09.3, 2.-Vinyes-Mercader (Subaru Impreza) a 0’34.1 , 3.- Fuertes-Casar (Mitsubishi Evo IX) a 0’56.6,
Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra:
1.-Dani Solà, 171 punts, 2.-Joan Vinyes 166 p., 3.- Eduard Pons, 78 p.,

Tal com hem esmentat l’última i definitiva cita per saber qui és el guanyador del Campionat d’Espanya de Ral·lis 2007 serà en Cabanas (La Coruña) el pròxim dia 10 de novembre.