Albert Llovera: Tinc moltes ganes de tornar a competir.

Albert Llovera i Diego Vallejo es tornaran a situar al volant del Fiat Stilo Abarth 2.0 en el Rallye de terra Ciutat Palma del Río, cinquena prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra. El pilot andorrà es desplaçarà a la localitat andalusa amb la intenció de sorprendre al líder provisional del campionat de 2 RM, Climent Domingo, i retallar la diferència de 3 punts que els separa després d’haver disputat la primera meitat del campionat.

El període d’inactivitat se li ha fet molt llarg al pilot andorrà, quatre mesos sense competir són molts dies i mantenir el ritme de carrera sense competir és molt difícil, intentarem recuperar-lo ràpidament per seguir mantenint les nostres opcions al triomf en el campionat de la nostra categoria. El pilot andorrà i el seu equip han aprofitat el període d’inactivitat per millorar el seu Fiat Stilo, hem refet el motor, no tindrem més potència però si millorarem en fiabilitat. Crec que en aquesta part final de temporada la competència serà molt més dura i per tant haurem de córrer molt per estar amb els millors.

Per aconseguir el seu objectiu, Llovera haurà de superar un recorregut de 4 especials cronometrades dues vegades cadascuna, totalitzant 94,04 kms. El recorregut del rallye supera per poc els 225 kms. Cal destacar que per a aquesta edició de la prova andalusa, la tercera, RACE i Octagon-Esedos han traçat un recorregut totalment nou aprofitant al màxim les possibilitats que donen les nombroses pistes que envolten Palma el Río.
En el recinte firal de Palma del Río estarà ubicat el parc d’assistència mentre que en ell parc del Teatre Coliseo estarà el parc tancat i el podi on es celebrarà la cerimònia de sortida divendres (dia 28) a les 20h30. A les 8h00 de la jornada següent es donarà la sortida real a un rallye que té previst el seu acabament a les 18h00 del mateix dissabte.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra:
1.- Climent Domingo, 89 punts, 2.- Albert Llovera, 86 p., 3.- Enrique Sevilla, 48 p., 4.- Josep Bruguera, 37 p., 5.- Francisco Cima, 36 p.

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF