Llovera-Vallejo es queden amb la mel a la boca.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0) es van quedar molt a prop de podi després de protagonitzar una espectacular cursa a Palma del Río. El pilot va estar lluitant pel triomf durant tota la prova fins que a falta d’una especial per acabar el rallye un problema d’embragatge li va deixar fora de carrera. Sens dubte va ser el pitjor recompensa per a una gran actuació. En el moment de l’abandonament Llovera estava a 7” de Sevilla que va ser el guanyador de. Rallye de terra Ciutat de Palma del Río.

Crec que no mereixíem aquest final després d’haver lluitat pel triomf des del primer moment de la carrera. A la primera especial Sevilla se’ns escapava però en el tram B el scratch ha estat les dues vegades per a nosaltres. Abans de les especials de les seccions de la tarda Llovera no es rendia, hem de mantenir el ritme, intentarem pressionar a Sevilla, però és que a més per darrere també ens empenyen. Eren les seves paraules. I així ha estat fins que després de passar per segona vegada pel tram espectacle ha començat a fallar el canvi, només entrava la marxa endarrere, hem intentat seguir però no ha estat possible. Per segona vegada se'ns escapa el ser líders de la classificació de dues rodes motrius. D’haver acabat la prova haguéssim superat a Domingo. Ara se’ns ha escapat i Sevilla se’ns ha enganxat molt. En fi ....

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM:
1.- Climent Domingo, 114 punts, 2.- Albert Llovera, 86 p., 3.- Enrique Sevilla, 80 p., 4.- Josep Bruguera, 57 p., 5.- Francisco Cima, 36 p.

D’aquí més o menys un mes, concretament els dies 26, 27 i 28 d’octubre, es disputarà la prova doble de Madrid en la que amb seguretat es comencessin a concretar de manera definitiva les posicions en el campionat de 2RM.

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF