Joan Vinyes: Les nostres possibilitats passen per guanyar, i...

A Cabanas (La Coruña) es decidirà, dissabte que ve (dia 10), el títol de Campió d’Espanya de Ral·lis sobre terra. Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza) estaran al podi de sortida amb l’objectiu d’esgotar al màxim les seves possibilitats a l’esmentat títol, és a dir guanyar el I Rallye de terra de Cabanas i esperar que el desenvolupament de la prova sigui favorable als seus interessos.

La configuració del recorregut de la prova de Cabanas és sensiblement diferent de l’habitual en aquest campionat. En aquesta ocasió l’escenari no variarà del mati a la tarda. Seran 4 especials, una de les quals es disputarà quatre vegades, mentre que les restants dues vegades cadascuna. Els quilòmetres cronometrats seran 75,10 kms., dels 400 kms., i escaig que suma el recorregut total.

El pilot andorrà és conscient que la situació no és gens fàcil, quan no depens de tu mateix la cosa es complica, en aquesta ocasió hem de guanyar i que el nostre rival directe (Solà) estigui per sota de la cinquena posició. Que és molt difícil que es produeixi una situació així ? Les carreres cal disputar-les i encara que en aquests moments la situació no ens afavoreix, qui sap ... . Vinyes i el seu equip, ABF Esport, han preparat la prova com de costum, per tant amb tot detall, crec que no hi ha una altra manera d’afrontar una carrera. Nosaltres no podem fallar, hem de donar-ho tot fins a l’últim moment i si al final quedem sub-campions com a mínim ens quedarà la satisfacció d’haver-ho intentat.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra:
1.-Dani Solà, 171 punts, 2.-Joan Vinyes 166 p., 3.- Eduard Pons, 78 p., 4.-Joan Roca, 58 p., 5.-Samuel Lemes, 57 p.
A pesar que en aquesta classificació la diferència entre Solà i Vinyes és de tan sols 5 punts, cal esmentar que una vegada completades les 8 carreres es descomptarà el pitjor resultat de cada pilot en la classificació final. Per a Vinyes, aquest punt del reglament li suposarà la deducció de 16 punts d’un quart lloc, fins ara és el seu pitjor resultat. Solà no descomptarà cap punt al tenir un 0 en la prova de Palma del Río.

A la 7h00 començaran a sortir els participants des del parc tancat situat a la Platja de Cabanas per disputar la prova que tanca el Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2007. L’arribada al podi final situat en l’aparcament de la Casa do Consello de Cabanas està prevista a partir de les 17h35.

Servei de premsa.

Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF