Vinyes-Mercader guanyen el I Rallye de terra de Cabanas.
Jordi Mercader campió de la Copa d’Espanya de Rallyes de tierra de co-pilots.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Subaru Impreza) van aconseguir un ajustat triomf en el I Rallye de terra de Cabanas (A Corunya), després de mantenir una espectacular lluita amb Solà-Sanchez (Mitsubishi Evo IX). Així doncs, Vinyes va aconseguir mantenir vives les seves aspiracions al títol fins a l’últim moment, de totes maneres aquest tercer triomf de la temporada sol té com recompensa el sots-campionat d’Espanya absolut de Ral·lis de terra 2007.

El rallye no va tenir un bon inici per a Vinyes-Mercader, una punxada a la primera especial li va fer perdre uns segons preciosos. A partir d’aquí el pilot andorrà va iniciar la seva recuperació, en la següent especial es va situar líder, posició en la qual acabo el primer bucle. En la continuació la prova va seguir amb la mateixa tònica, impressionant frec a frec entre Solà i Vinyes amb diferències mínimes entre tots dos. Al final doncs, triomf per a Vinyes-Mercader, però el títol es va escapar.

Aquí en Cabanas hem fet el que teníem que fer, és a dir guanyar, però érem conscients que no depeníem de nosaltres i en aquest cas els nostres rivals no han fallat. El titulo s’ha escapat, però mirant un poc per endarrere, crec que no ha estat a la part final del campionat. Els problemes que vam tenir en Guijuelo i Lanzarote al final han resultat decisius. Aquest era el breu balanç que feia Vinyes just abans de pujar al podi final de la prova que tancava el calendari espanyol de ral·lis de terra problemes que vam tenir a Guijuelo i Lanzarote al final han resultat decisius. Aquest era el breu balanç quer cap a Vinyes just abans de pujar al podi final de la prova que tancava el calendari espanyol de ral·lis de terra 2007. Per al pilot andorrà el rallye disputat en terres gallegues ha estat molt complicat, En els reconeixements ja vam poder comprovar que les pistes per on es disputava la prova amagaven trampes que et podien tirar de la prova. Comencem amb una punxada i per sort no va haver continuïtat quant a problemes. De totes maneres el risc de punxar o tenir alguna sortida de pista augmentava a mesura que se n’anaven superant les passades per cada especial ja que les pistes eren cada vegada però relliscoses. En fi un rallye complicat però amb unes especials que en general m’han agradat molt.