A Madrid, Albert Llovera vol recuperar el terreny perdut.

La segona prova doble del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra de la present temporada es disputarà el pròxim cap de setmana (dies 27 i 28) a Navalcarnero (Madrid). Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0) no poden desaprofitar l’ocasió per acostar-se al líder de campionat de 2 rodes motrius després de no poder puntuar en l’última prova disputada a Palma del Río.

El pilot andorrà és conscient que aquest cap de setmana és decisiu per a les seves aspiracions al títol de 2RM i ha preparat la prova al mínim detall, hem revisat el Fiat com de costum abans de cada carrera, però en aquesta ocasió hem treballat de manera particular a reforçar l’embragatge per evitar que es repeteixi el problema del últim rallye. Cal tenir en compte que són dues proves seguides i això la mecànica també ho acusa. A nivell del plantejament del cap de setmana, per a Llovera cal puntuar en els dos ral·lis i per tant cal cuidar el Stilo, serà important saber sobre quin tipus de terreny es disputaran els ral·lis, si està molt trencat o les pistes són ràpides i amaguen trampes que poden tenir conseqüències negatives per al cotxe. En els reconeixements intentarem observar el més mínim detall i a partir d’aquí decidirem si sortim a l’atac des de l’inici o al contrari comencem assegurant per veure com es desenvolupa el rallye. Un altre aspecte que s’ha de tenir en compte és que la llista d’inscrits en aquestes proves de Madrid ha crescut tant en quantitat com en qualitat.

El recorregut dels 1 i 2 Rallye de terra de Madrid és molt semblant, els quilòmetres de velocitat són, més o menys, 80 distribuïts en 9 especials (5 diferents).
El nucli de la prova estarà situat a Navalcarnero, la cerimònia de sortida es farà al podi situat en la Plaza de Segovia d’aquesta localitat a les 20h30 de divendres (dia 26), abans els equips participants hauran fet els reconeixements de les especials i les verificacions administratives i tècniques.
El 1er rallye s’iniciarà a 8h00 de dissabte, la finalització està prevista a les 17h12 del mateix dia. El canvi a l’horari d’hivern que es realitzarà aquest cap de setmana serà el motiu pel qual les hores d’inici i final del 2on., rallye s’avancin una hora.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra:
1.- Climent Domingo, 114 punts, 2.- Albert Llovera, 86 p., 3.- Enrique Sevilla, 80 p., 4.- Josep Bruguera, 57 p., 5.- Francisco Cima, 36 p.

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF