Albert Llovera: Hem fet el ral·li que tocava.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0), han aconseguit una treballada segona posició en el 1er., Rallye de terra de Madrid, sisena prova d’un Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra en la categoria de dues rodes motrius, al qual el pilot andorrà s’està encarregant de donar-li emoció.
Llovera ha estat l’únic dels cinc primers classificats del provisional de 2RM que ha puntuat en aquesta prova i se situa a tan sol 1 punt del líder Climent Domingo.
Malgrat els abandonaments dels pilots punters esmentats, Llovera-Vallejo no ho han tingut fàcil, un equip debutant en aquesta categoria, Busquets-Grau, els ha fet córrer molt durant tota la jornada. Al final el pilot andorrà ha aconseguit la segona plaça per tan sol 2”.

Per a Llovera l’objectiu en aquesta primera carrera disputada a Navalcarnero s’ha complert, després de l’abandonament de Palma del Río en aquesta prova era prioritari acabar, i si podia ser entre els millors millor. No ha estat fàcil, els trams estaven molt trencats a més ens ha sortit un rival (Busquets) que al final del rallye ens ha fet córrer més que no teníem previst. La veritat és que aconseguir la segona plaça en una prova amb la inscripció que havia a Madrid és per estar contents. La cosa no s’acaba aquí, demà es disputa la següent prova de campionat i una vegada més el pilot andorrà es pot situar líder de les 2RM, fins ara sempre que hem tingut ocasió de situar-nos al front de la nostra categoria les coses no han sortit bé a veure si demà es trenca la ratxa. De totes maneres avui hem fet un rallye pensant en el campionat i crec que el plantejament de demà ha de ser més o menys el mateix sobretot de sortida. Depèn de com es desenvolupi la carrera veurem si val la pena atacar o mantenir-nos en pla conservador.

Classificació final del I Rallye de terra de Madrid 2RM :
1.-Munarri-Rozaqda (Citroën C2) 58’36.1 , 2.-Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0) a 1’47.9, 3.- Busquets-Grau (Seat Ibiza 2.0) a 1’50.1.

Classificació provisional de Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM :
1.- Climent Domingo, 114 punts, 2.-Albert Llovera, 113 p., 3.- Enrique Sevilla, 80 p.,

La setena prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra es disputarà demà (dia 28) a partir de la 7h00. Les dues seccions que es disputen al matí tindran només una especial, a causa que la segona prevista inicialment s’ha hagut d’anul·lar per problemes de burocràtics.

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF