Albert Llovera marxa de Madrid líder de 2RM.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0), van repetir la segona plaça a Navalcarnero i per fi se situen al capdavant de la Classificació provisional del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra. Van estar una altra vegada en el segon calaix del podi, però en aquesta ocasió Llovera va haver d’atacar al límit per recuperar els 47” que van perdre en una primera especial desafortunada. En el 2o., Rallye de Madrid, la lluita entre els millors de la categoria de 2RM ha estat espectacular. Llovera es va quedar a sol 4” dels guanyadors, Bruguera-Vaig parar (Peugeot 207 RC), mentre que Domingo-Garduño (Peugeot 206), van completar el podi a 9” del pilot andorrà.

Malgrat estar entre els millors al final de la prova, Llovera no ha tingut un inici fàcil, així explicava el que ha passat, ha estat en un gual a la primera especial del dia, hem copejat molt fort de dalt a sota i tant Diego com jo ens hem quedat sense respiració. Han estat moments crítics perquè m’he quedat en blanc, a més se m’ha inflat el canell esquerre, en fi semblava que el rallye s’acabava. Per sort ens hem recuperat i hem decidit anar per totes a veure si podíem recuperar el temps perdut. I la remuntada ha estat espectacular, amb dos scratch inclosos, crec que hem protagonitzat una molt bona carrera si tenim en compte de com l’hem començat. Hem anat molt ràpid, el triomf ha estat molt a prop. Que hagués passat si no haguessin neutralitzat l’últim tram ? la veritat no ho es, de la mateixa manera que haguéssim pogut llimar la diferència que ens portava Bruguera ... en fi no es qualsevol cosa. Crec que hem completat un cap de setmana fantàstic, ara ens queda arrodonir la temporada guanyant una carrera i el campionat...

Classificació final del II Rallye de terra de Madrid 2RM :
1.-Bruguera-Paré (Peugeot 207 RC) 42’02.3 , 2.-Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0) a 0’03.7, 3.- Domingo-Garduño (Peugeot 206) a 0’08.7.
Classificació provisional de Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM :
1.-Albert Llovera, 138 punts, 2.- Climent Domingo, 134 p., 3.- Enrique Sevilla, 96 p.,

El Campionat es decidirà dins de 15 dies (10 de novembre) en Cabanas (La Coruña), sense cap mena de dubte l’emoció serà la nota dominant en aquesta categoria.

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF