Llovera-Vallejo poden ser campions de 2RM en Cabanas.

Albert Llovera es va quedar l’any passat a 1 punt d’aconseguir el sub-campionat en el Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra de la categoria de 2 rodes motrius. 12 mesos després, en el I Rallye de terra de Cabanas (La Coruña), el pilot andorrà pot arrodonir la seva espectacular temporada amb el títol de l’esmentada categoria. Així doncs, per a Llovera-Vallejo el plantejament de la prova corunyesa no permet dubtes, cal sortir a córrer tot el que es pugui, en aquesta ocasió anar a conservar s’ha de deixar per al final si la situació ho permet.

Llovera afronta la prova amb una dosi suplementària de motivació després d’aconseguir a Madrid la primera posició en la classificació provisional de la categoria, Al acabar els dos dies de competició a Navalcarnero estava molt satisfet amb els podis aconseguits. Fins ara sempre que ens havíem acostat a la possibilitat de ser líders, per un problema o un altre aquesta possibilitat s’havia frustrat. De totes maneres cal tenir en compte que l’avantatge és mínima i per tant a Cabanas hem de sortir des del primer metro a lluitar al màxim. Com bé diu Llovera quatre punts no és una gran avantatge però val més tenir-los a favor que en contra, això sempre, a més el que si podem dir abans de començar el rallye és que som sub-campions de 2RM passi el que passi a Cabanas. Amb aquest resultat hem millorat les nostres prestacions de l’any passat i l’objectiu de la temporada està complert. De totes maneres, com deia abans, el títol està a prop i lluitarem fins al final per aconseguir-lo. El pilot de FIAT està amb ganes de conèixer les pistes per on es disputarà el rallye, encara que aquesta temporada hem corregut molt en tota mena de pistes, no hi ha dubte que seria important que a Cabanas ens trobéssim especials més aviat ràpides. En aquests escenaris em sento més còmode.

Per aconseguir el títol de 2RM, Llovera-Vallejo (Fiat Stilo Abarth 2.0), hauran de superar un recorregut de 415 kms., dels quals 75,10 kms., són de velocitat. En total 10 especials, distribuïdes en quatre seccions.
La prova s’iniciarà a les 7h00 de dissabte que ve (dia 10) al parc tancat situat en l’aparcament de la platja de Cabanas. El final està previst a les 17h35 al podi situat en l’aparcament, en aquest cas, de la Casa do Consello de la localitat corunyesa.

Classificació provisional de Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra 2RM :

1.-Albert Llovera, 138 punts, 2.- Climent Domingo, 134 p., 3.- Enrique Sevilla, 96 p., 4.-Josep Bruguera, 89 p., 5.-Francisco Cima, 54 p.

 

Servei de premsa.


Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF