Crèdit Andorrà confia en les possibilitats de Joan Vinyes.
L’andorrà disputarà el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt al volant d’un Clio R3.

Després de setmanes de negociacions, Joan Vinyes ha pogut concretar un programa molt ambiciós de cara a la temporada que està a punt de començar. Sense cap mena de dubtes las grans novetats a l’equip del pilot andorrà, son, per un costat, la presencia de Crèdit Andorrà com a esponsor principal i d’altre, el vehicle amb el que Vinyes afrontarà les curses del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt, un Renault Clio R3.

Pel que fa a la resta de l’equip Vinyes Dabad, cal esmentar que Jordi Mercader continuarà a la dreta de Vinyes a l’habitacle del Clio, mentre que tècnics d’ABF Sport, amb Arcadi Busquets al capdavant, seguiran al costat del pilot andorrà, com a màxims responsables de la preparació i manteniment de la mecànica de l’equip.

Així doncs, Vinyes torna a l’estructura de l’equip privat tot i que com comenta, serem un equip petit però treballarem en tots els aspectes amb la màxima professionalitat. La elecció del vehicle amb el que lluitaran per les posicions capdavanteres del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt no ha estat fàcil, en el decurs de la pretemporada hem valorat varies opcions, des de l’inici la del nou Clio era la que mes m’agradava, sobre tot per que es un cotxe que esta fet pensant en competir en els ral·lis i per tant amb unes característiques que s’adapten a la majoria d’escenaris en els que competirem. D’altre banda cal dir que lluitar de tu a tu amb els S2000 serà molt difícil, de tota manera ens esforçarem al màxim i esperem protagonitzar alguna sorpresa. Un altre punt que Vinyes valora de manera molt positiva, no podia ser d’un altre manera, es la entrada de Crèdit Andorrà com a esponsor principal del seu equip, els pressupostos a l‘asfalt es disparen de manera espectacular, i poder contar amb el suport de Crèdit Andorrà ens permetrà preparar millor les curses i qui sap si disposar de noves evolucions de recanvis que pugin sortir en el decurs de la temporada per tal de que el nostre Clio sigui mes competitiu i rebaixar així les diferencies amb els equips que a priori ens han de superar.

Falta un mes i escaig per l’inici de la temporada, concretament el Ral·li La Vila Joiosa es disputarà el proper 29 de Març, en aquest marge de temps l’Equip Vinyes Dabad no escatimarà esforços per aconseguir que el seu Renault Clio R3 sigui el mes competitiu.

Calendari Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt:

29-30/3 La Vila Joiosa, 19-20/4 Canarias, 17-18/5 Cantabria, 31-1/6 Rias Baixas (Vigo), 21-22/6 Ourense, 9-10/8 Ferrol, 13-14/9 Ppe.Asturias (Oviedo), 24-28/9 Llanes, 11-12/10 Sierra Morena (Córdova), 8-9/11 Costa Brava (Girona), 22-23/11 Shalymar (Madrid).

... I a més Amàlia i Joan Vinyes disputaran la Copa d’Espanya de Resistència.

Els germans Vinyes compartiran el volant de un Seat Leon de l’equip Montlau Competició en la Copa d’Espanya de Resistència de la present temporada. Participar en aquest campionat representa el retorn de Joan als circuïts, tot i que no els ha deixat mai del tot, i per l’Amàlia serà la seva primera participació en un campionat complert d’aquestes característiques.

La primera cita es en el Circuït de Xest (Valencia) el dies 8 i 9 de Març.

Calendari de la Copa d’Espanya de Resistència:
8-9/3 Xest (Valencia), 5-6/4 Jarama (Madrid), 24-25/5 Cartagena, 14-15/6 Albacete, 6-7/9 Catalunya, 11-12/10 Xerez.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF