Joan Vinyes: el Clio R3 et dóna molta confiança.

Amb aquestes paraules definia un Joan Vinyes molt motivat, les bones sensacions que li ha transmès el seu primer contacte amb el Renault Clio R3, vehicle amb el qual disputarà el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2008. Per seure per primera vegada al volant del Clío R3, Vinyes no va dubtar a escollir un escenari ben conegut, la carretera CV768 en La Torre de les Maçanes, per poder establir comparacions de passades proves en aquest tram. El pilot andorrà va acabar molt satisfet dels resultats obtinguts en una jornada de proves que es va disputar amb sol però amb una temperatura ambient que en cap moment va superar els 5º.

Per a Vinyes era important pujar al Clío R3, conèixer les reaccions del cotxe abans de sortir a competir era un dels objectius d’avui i ho hem aconseguit. És un cotxe fàcil de conduir i molt noble en les seves reaccions, per tant et dóna molta confiança. Hem fet el tram variant l’amortiguació, alineacions, alçades, en fi reglatges en general. Crec que hem arribat a resultats excel·lents, estic molt satisfet dels cronos aconseguits. El pilot andorrà també valora de manera molt positiva la presència de tècnics de Renault Sport Francia en la jornada de test, han posat al nostre servei el seu major coneixement del R3, pel que hem alcanzado de manera més ràpida un posada a punt molt bona. La intenció de Vinyes és programar una nova jornada de proves abans de l’inici de la competició, avui ha anat tot molt bé però hem provat menys coses de les previstes degut a la falta de temps. Pensàvem que, com era habitual fins a aquesta temporada, teníem fins a les 6 de la tarda, a causa d’un malentès hem hagut d’acabar quatre unes hores abans. En fi... malgrat tot el dia ha estat molt positiu. Intentarem fer més proves abans del Vila Joiosa.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre asfalt 2008 s’iniciarà amb la disputa del Rallye La Vila Joiosa el dia 29 del present mes de Març.

 

Aquest cap de setmana Joan i Amalia Vinyes correran en Xest.

Sense pràcticament temps de canviar el xip, Joan Vinyes es desplaçarà al Circuit de València (Xest) per disputar juntament a la seva germana Amalia la primera prova del Copa d’Espanya de Resistència de la present temporada.
Els germans Vinyes compartiran el volant d’un SEAT León preparat per Monlau Compteción.

L’activitat al circuit valencià s’iniciarà dissabte (dia 8) amb la disputa de les mànegues d’entrenaments lliures, i cronometrats. Com és habitual aquests seran decisius per formar la graelles de sortida de les dues carreres de 50’ que es disputaran durant la jornada següent.

Per a Joan la cosa més important en aquesta prova inicial és, que la meva germana conegui la pista de Xest i s’habituï a la conducció del Lleó. Per a Amalia seran dos dies complicats ja que dissabte se seurà per primera vegada al volant d’un Lleó i a més en una pista que desconeix.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF