Prometedor debut de Josep M. Dabad a la categoria KF2.

Josep M. Dabad va completar el primer meeting del Campionat de Catalunya de Kàrting 2008 de la categoria KF2 molt prop del podi, concretament el pilot andorrà va ser quart en la primera carrera i cinquè en la segona. Dabad estava satisfet a mitges del seu debut, són les primeres carreres que disputo en la KF2 i per tant queda molt treball per fer, tant en la meva adaptació a la categoria, les carreres se m’han fet molt llargues, com en la posada a punt del kart. Tal i com han anat les curses a la pista del Kàrting Club de Vendrell, sembla que la KF2 catalana del 2008 serà una categoria molt oberta i amb molts aspirants a les posicions de podi en cadascuna de la proves.

Per al pilot de Genikart, les coses no van començar del tot bé en la mànega de 10’ d’entrenaments oficials, a causa d’un problema elèctric solament va poder donar dues voltes i es va veure relegat a la 12a., posició a més de 1” del més ràpid de la sèrie, Dani Simon.
En la classificatòria les coses van millorar molt, Dabad va tenir una gran actuació en les 10 voltes a que es disputava la mànega i la va completar en 3er., lloc el que li donava una excel·lent situació a la graella de la primera de les carreres.
Precisament en aquesta primera carrera, Dabad va tenir el podi molt a prop. Va fer una bona sortida, a més quan no s’havia completat la primera volta, un toc entre diversos pilots va deixar en clar avantatge als tres primers de la prova entre els quals es trobava l’andorrà. Els primers, molts més ràpids se li van escapar, però semblava que podria mantenir el tercer lloc. Va poder fer-ho fins a falta de tres voltes per al final, moment en què el va superar Ruben Corbelo.
En la segona carrera, Dabad es va veure superat en les primeres voltes per diversos rivals, malgrat tot va seguir lluitant i va poder completar la prova en el cinquè lloc esmentat.

Després de disputar el warm-up, Dabad es mostrava confiat encara que era conscient que estar davant no seria fàcil, pel que he pogut veure fins ara crec que hi ha alguns karts que corren més que el meu, caldrà veure que passa en carrera encara que en general crec que la igualtat serà la nota predominant. Dabad no es va equivocar, en aquesta ocasió a ell li va tocar la part més dolorosa, perdre el podi a la part final de la carrera, es dur però tot i que vaig veure que se m’acostaven massa els meus perseguidors, no vaig poder defensar-me com hagués volgut, el motor del meu kart no rendia de la mateixa manera que a l’inici de la carrera. En aquest cas cal ser positiu i valorar que he pogut aguantar, per la mínima diferència, el quart lloc.

La pròxima cita serà l’últim cap de setmana de Març a la pista de Mora d’Ebre, per llavors Josep M. Dabad espera millorar de manera evident i lluitar de tu a tu amb els que al Vendrell han dominat les carreres.

Classificacions de la primera prova del Campionat de Catalunya de Kàrting 2008, categoria KF2.