Membrado-Vilamala volen continuar en la part alta del podi.

Després del triomf aconseguit en el ral·li inicial de la temporada disputat a Avià, Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Renault Maxi Megane) afronten amb optimisme el 6è Ral·li Guilleries, segona prova del Campionat de Catalunya 2008 de l’especialitat. Per al pilot d’Olost l’objectiu serà, una vegada més, lluitar per estar a l’esglaó més alt del podi de Sant Hilari Sacalm al final del ral·li.

La Escuderia Quatrerodes ha preparat un recorregut amb quatre especials, això sí de grans records per als aficionats als ral·lis, que es disputaran dues vegades cadascuna. Ossor (10,42 kms., ) i Cladells (16,25 kms.,) configuran les seccions matinals. Mentre que en la continuació els obstacles a superar seran Collsaplana (16,10 kms.,) i Coll del Ravell (17,04 kms.). En total el recorregut suma 228,17, kms., dels que 99,74 kms., són de velocitat.

El passat immediat de Membrado en la prova no és del tot favorable, és cert que fa un any no vam tenir la fortuna al nostre favor en el Guilleries, les punxades ens van fer perdre molt temps i en conseqüència qualsevol possibilitat de lluitar pel triomf final. Es un ral·li que m’agrada i en el que em trobo molt a gust. La climatologia també pot ser determinant, les zones humides de Ossor són de tots conegudes i poden marcar el desenvolupament de la prova des de l’inici. Pel que fa a la mecànica del Renault Maxi Megane, tampoc hi ha novetats rellevants, podem dir que novetats cap, hem revisat a fons el que hem considerat necessari per afrontar la temporada amb garanties d’èxit. Els rivals ? segons els comentaris que he sentit a priori surten amb mecàniques més potents, de totes maneres cal veure que passa sobre l’asfalt, nosaltres a priori no renunciem a res.

L’inici del 6è Ral·li Guilleries està previst a les 9h00 de dissabte que ve (dia 12) des del podi ubicat a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm. Una vegada completat el rallye, els equips retornaran al mateix podi, això serà a partir de les 20h18 del mateix dissabte.
El parc d’assistència estarà situat en el Poliesportiu de l’esmentada localitat.

 

Servei de premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF