El Fiat Grande Punto S2000 sorprèn a Albert Llovera.

Albert Llovera va tenir l’oportunitat de fer els primers quilòmetres al volant del Fiat Grande Punto S2000 en una pista de terra pròxima al circuit de Vallelunga (Itàlia), així ho comentava, els tècnics de Guidosimplex havien completat la instal·lació dels comandaments i volia fer una prova de manera immediata, m’he trobat amb un cotxe molt nerviós i que corre molt. Comparant amb els vehicles que he pilotat, la impressió és que fins ara he anat de passeig en les carreres. Brutal!. Així de motivat es mostrava Llovera després d’aquest primer contacte que ha superat de sobres tot el que havia imaginat del Fiat Grande Punto S2000.

El moment de la veritat arribarà en pocs dies, concretament dissabte que ve (dia 8) a Pozoblanco (Còrdova) on s’iniciarà el Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra de la present temporada. Llovera estarà al podi de sortida compartint l’habitacle del Fiat amb el seu copilot habitual en les últimes temporades, Diego Vallejo, mentre que els tècnics de PCR Competició estaran al parc d’assistència preparats per fer el manteniment o solucionar qualsevol imprevist que pugui sorgir en el decurs de la prova.

Després del xoc inicial, Llovera és conscient que el període d’adaptació és inevitable per treure el màxim rendiment del nou Fiat, com he comentat les diferències amb els vehicles que he pilotat fins ara són evidents i per tant és molt important per a nosaltres fer quants mes quilòmetres millor per anar agafant el feeling al nou Fiat. A Pozoblanco l’objectiu inicial serà aquest encara que a mida que avanci la prova ... qui sap. Altres novetats a destacar en la prova de Pozoblanco són els rivals i l’escenari que és totalment nou, les últimes temporades les hem disputat en la categoria de 2RM i per tant els rivals que tindrem aquest any ens quedaven molt lluny. Com és habitual a l’inici de temporada cal iniciar la primera carrera i veure on estem i a partir d’aquí prendre decisions. En quant al recorregut tot i ser nou me’l imagino com el de Palma del Rio, que per cert se’m donava força bé.

Per a l’inici del seu campionat, RACE i Octagon-Esedos han preparat un recorregut seguint l’esquema d’anteriors edicions. Un recorregut de 228,18 kms., amb 8 especials que sumen 88,74 kms., de velocitat.
La prova s’iniciarà a les 9h00 de dissabte que ve al podi situat al recinte Firal de la localitat cordovesa que dóna nom a la prova.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF