Llovera-Vallejo abandonen a Pozoblanco.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Gran Punto S2000), no van poder completar la primera especial del Rallye de terra de Pozoblanco, prova inicial del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra 2008.Una sortida de pista en la meitat de l’especial esmentada ha provocat el trencament de la direcció i el posterior abandonament del pilot andorrà.

Una vegada a l’assistència, Llovera comentava així l’incident, a l’arribar a un revolt, que no tenia cap dificultat, m’he quedat sense visibilitat degut a la pols que havia aixecat el vehicle que em precedia, he frenat abans de temps, a l’adonar-me he accelerat i m’he sortit de la pista amb la mala sort que en el toc que hem donat s’ha trencat una peça de la direcció. Així doncs era impossible seguir. Per al pilot andorrà l’abandonament ha estat el pitjor resultat que podia tenir a Pozoblanco, és un vehicle al que ens estem adaptant i per tant necessitem fer quilòmetres .... Aquest rallye l’havíem iniciat amb aquest plantejament i no teníem cap intenció de forçar el ritme.

La pròxima cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra serà a Navalcarnero els dies 19 i 20 d’abril, Tampoc serà un rallye fàcil per a Albert, la coincidència de dates amb el Rallye de les Canàries puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt, l’obligarà a buscar un copilot per a aquesta prova. Diego Vallejo disputa aquest campionat al costat del seu germà Sergio.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF