Membrado-Vilamala, molt a prop de la victória.

Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Renault Maxi Megane) van protagonitzar un ral·li impecable fins que..., just abans d’iniciar l’última especial un problema d’embragatge en el seu Maxi Megane els va obligar a abandonar el Criterium del Berguedà 2008. Fins a aquest moment havien marcat els millors registres en tots els trams cronometrats disputats (7) i eren líders amb 1’30” d’avantatge respecte al Peugeot 206 WRC d’Orriols-Pujolar..

El Berguedà seguia el guió més optimista que Membrado es podia imaginar, Havíem encertat amb els pneumàtics, cosa gens fàcil, durant tot el matí quan l’asfalt estava molt variable. En la continuació, quan va arribar la pluja seguíem marcant els millors cronos i just en el control horari abans de la segona passada per Olost-Prats ens quedem sense embragatge. Fins que ho desmuntem no sabrem exactament que és el que es va trencar, el cas és que vam haver de deixar el ral·li quan erem líders destacats. Malgrat la decepció inicial, el pilot d’Olost es queda amb la part positiva del Berguedà 08, com he esmentat abans, l’encert en la elecció dels pneumàtics en els moments delicats, i que hem superat als vehicles de tracció total sobre asfalt mullat. En el Girona intentarem tornar a lluitar per la victòria.

Com bé diu Josep M. Membrado, dins de quinze dies (dia 24) es disputarà el Ral·li de Girona, quarta prova del Campionat de Catalunya de l’especialitat.

 

Servei de premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF