Llovera-Muntada no poden completar una jornada molt dura a Navalcarnero.

Albert Llovera-Kini Muntada van haver d’abandonar el Ral·li de terra de Navalcarnero, segona prova del Campionat d’Espanya 2008 de l’especialitat, a causa de problemes mecànics en el seu Fiat Gran Punt S2000. El ral·li ha estat marcat per les condicions climatològiques totalment adverses que han patit els participants, degut a la pluja que no ha cessat de caure durant tota la jornada. La situació de les pistes era molt delicada abans de començar la competició, a mesura que han anat passant els prop de 50 equips, la situació ha empitjorat fins al punt que la majoria ha desistit de lluitar contra el crono.

El pilot andorrà ha iniciat la prova molt conservador, l’objectiu era fer quilòmetres i a més les especials no estaven per fer meravelles, la pluja havia caigut amb ganes en les jornades prèvies i va seguir caient durant el ral·li. He començat alguna mica tens però a mesura que ha avançat la prova me n’he anat deixant anar i m’he sentit a gust pilotant, malgrat que les pistes cada vegada estaven pitjor. Pràcticament he fet el mateix temps en el primer pas per les dues especials disputades que en el segon, quan molts dels meus rivals han pujat el seu temps en la segona passada. Tot ha funcionat amb normalitat, fins que a la primera especial de la tarda s’ha produït el problema que ha obligat a abandonar al pilot andorrà, ha estat en la tornada a Navalcarnero, després del tram espectacle. Més o menys a meitat de l’especial m’he quedat sense canvi de velocitats, no era possible entrar cap marxa. A simple vista el problema era del diferencial central. Estava clar que el ral·li havia acabat per a nosaltres.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra tindrà la seva continuació el mes de maig vinent, concretament els dies 9 i 10, a Guijuelo (Salamanca). Per a aquesta cita Llovera comptarà amb el seu acompanyant habitual en l’habitacle del Fiat Gran Punt S2000, Diego Vallejo, en el seu retorn a la competició després de guanyar el Ral·li de Canarias al costat del seu Sergio.

 

Servei de premsa

.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF