Cara i Creu per als pilots del ACA Júnior, a l’Osona.

En el 40 Ral·li Osona, Alex Bercianos-Adrià Aragó (Peugeot 206 XS) van aconseguir una excel·lent segona posició després d’haver de cedir a la part final de la prova en el frec a frec que van tornar a tenir amb Recio-Torres. Amb aquest resultat, el pilot andorrà àmplia el seu avantatge al davant del provisional del Volant RACC.-Desafiament Esso Mavisa 2008. Per a Marc Vilanova-Joan Riba (Peugeot 206 XS) una altra jornada per oblidar la que han tingut en el ral·li de la Escuderia Osona. Els problemes físics que va patir Vilanova durant la jornada anterior al ral·li i els mecànics en la recta final de la carrera van arruïnar la confiança que el pilot andorrà havia dipositat a l’Osona.
La cinquena prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’asfalt, quarta del Volnat RACC, es va disputar sota un sol de justícia que va posar a prova la resistència tant dels participants com de les mecàniques.

Alex Bercianos ho va intentar fins al final però a Vic es va haver de conformar amb la segona posició, No vam començar el ral·li amb bon peu, l’elecció de pneumàtics abans del pas per les tres primeres especials del ral·li no va ser del tot correcte i vam perdre uns segons que la final de la prova ens hagueren anat molt bé. En la següent passada la situació va millorar de manera clara i vam poder arribar a meitat de la prova amb menys d’1” de desavantatge sobre el líder (Recio). En les següents especials, el pilot andorrà es va esforçar al màxim, però, amb el canvi d’especials el nostre rival ha estat més ràpid que nosaltres i no em queda una altra opció que felicitar-lo i intentar millorar perquè en la pròxima prova la situació no es repeteixi. La part positiva de l’Osona 2008 per a Bercianos és que la seva posició de líder del Volant RACC s’ha reforçat, si que és cert que Recio ens ha retallat 2 punts, però la nostra diferència respecte al segon classificat (Cruz) ha augmentat en 4. No serà fàcil però crec que seguim en el bon camí de cara l’obtenció del triomf en la present edició del Volant RACC.
L’Osona un ral·li per oblidar, Marc Vilanova molt minvat físicament no va poder estar entre els millors, he passat una nit fatal amb un dolor molt fort a l’oïda, en algun moment vaig pensar que no podria iniciar el ral·li. He decidit intentar-ho i la veritat és que no he trobat el ritme que esperava tenir en aquesta prova. Els més ràpids estaven molt lluny dels meus temps i això ... . A més en la part fina el jove pilot andorrà ha tingut problemes en el seu Peugeot que gairebé l’obliguen a l’abandonament, he entrat al parc tancat empenyent el cotxe. En les especials finals el cotxe s’ha anat quedant sense potència i hem perdut la plaça que teníem entre els deu millors. Venia amb moltes ganes i en general ha estat una decepció, cal seguir treballant estic convençut que la nostra sort ha de canviar.

Classificació final del VolantRACC-Desafiament Esso-Mavisa del 40è., Ral·li Osona:
1.- Recio-Torres 1h13’34.1, 2.-Bercianos-Aragó 3.-a 0’11.1, 3.- Sayós-Ventosa a 0’29.4, 4.-Cruz-Viñas a 0’35.6, 5.-Pujol-Rosell a 0’35.6, ...12.-Vilanova-Riba a 2’37.2.
Classificació provisional del Volant RACC-Desafiament ESSO-Mavisa:
1.- Alex Bercianos, 72 puntos, 2.- Jordi Cruz 62 p., 3.- Francesc Recio, 57 p., 4.- David Sayós, 46 p., 5.-Jordi Vicens, 40 p.

I ara tres mesos d’inactivitat quant a competir. El Campionat de Catalunya i en conseqüència el Volant RACC, es reprendran l’últim cap de setmana de setembre (dies 26 i 27) amb la disputa del VII QR Cassá. cinquena prova vàlida per a la categoria esmentada.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF