Vinyes-Mercader afronten amb confiança el Cantàbria 2008.

Joan Vinyes-Jordi Mercader al volant del Renault Clio R3 estaran entre els protagonistes del 30 Rallye Cantàbria-Infinita, tercera prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt. El pilot andorrà va iniciar el desplaçament a Cantàbria convençut que l’arribada de les proves del nord d’Espanya han d’afavorir els seus interessos i d ‘aquesta manera millorar de manera considerable els resultats aconseguits en les dues proves inicials del campionat.

Per a la 30a., edició de la seva prova, els components del C.D. Peñucas han preparat un recorregut amb 9 especials (cinc de deferents) que sumen 160,98 kms., de velocitat, dels 572,51 kms., que totalitza el recorregut del ral·li. San Pedro del Romeral (20,25 kms.,) l’única que es repeteix de la passada edició, Sant Roque-Lloreda (25,00 kms.), i Les Presillas-Torrelavega (3,98 kms.), configuren la primera secció del ral·li. En la següent es repetiran les dues primeres i a continuació es fera un reagrupament de 58’ al parc d’assistència de Torrelavega.
En les dues seccions de la tarda, els obstacles a superar seran, Villanueva-Llueva (17,13 kms.), i Beranga-Les Pilas (26,10 kms.).

Vinyes estava desitjant que l’espanyol de ral·lis d’asfalt arribés a Cantàbria, millorar posicions en la classificació no serà fàcil, però almenys ens trobarem amb una situació favorable: carreteres estretes amb asfalt gastat i que llisquen molt fins i tot amb l’asfalt sec. La potència del cotxe perd una mica de protagonisme i per tant les nostres opcions d’estar prop dels millors augmenten. En l’apartat negatiu cal incloure la climatologia o millor dit la pluja, en el cas que aparegui serà una gran aliada dels vehicles amb tracció total. El pilot andorrà seguirà en terres càntabres amb el motor de 230 cv. en el seu Clio R3, encara que el problema de frens sembla oblidat, en el moment en què el cotxe va arribar de les Canàries els tècnics de ABF Esport no van perdre ni un segon a començar a treballar per localitzar el problema que va marcar la nostra participació a Gran Canaria. Per sort tot sembla solucionat, en les proves que hem fet tot ha funcionat a la perfecció i per tant afrontem el Cantàbria amb molta confiança.

En el podi situat en l’Av. Stadium Sardiner es donarà la sortida als participants del 30 Rallye Cantàbria-Infinita a partir de les 7h30 de dissabte que ve (dia 17). L’arribada dels participants una vegada superada la prova es portarà a terme a partir de les 21h30 del mateix dia al parc tancat ubicat just al costat del podi esmentat. Cal destacar que per a la present edició del Cantàbria-Infinita la base de la prova estarà en les instal·lacions del Palau d’Exposicions de Santander.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF