Vinyes-Mercader es queden a l’inici del Cantàbria 2008.

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Renault Clio R3) van haver d’abandonar el 30 Rallye de Cantàbria quan encara no s’havia completat la primera meitat de l’especial inicial de la prova. El motiu ? El trencament d’un tub d’aigua que va obligar al pilot andorrà a parar el seu Clio per evitar mals majors.

Una vegada en el parc d’assistència de Torrelavega, Vinyes comentava d’aquesta manera l’incident, al veure que la temperatura pujava de manera anormal, hem parat per veure el que passava. Ha estat quan ens hem adonat que un tub d’aigua s’havia trencat. La primera idea ha estat trobar una solució d’emergència per poder continuar en competició, ho hem intentat però sense èxit. Al comprovar que seguíem perdent l’aigua del radiador i que arribar a l’assistència era gairebè impossible sense córrer el risc del trencar el motor hem decidit abandonar. El pilot andorrà es mostrava resignat davant la mala sort que ha tingut en un ral·li en el que havia dipositat moltes esperances, estic convençut que en les especials de Cantàbria hauríem aconseguit un bon resultat, s’adaptaven molt bé a les característiques del nostre cotxe que a més amb el canvi d’amortidors que vam provar en el shakedown tenia un comportament més efectiu.

Vinyes ho seguirà intentant dins de 15 dies (31 de Maig) a Vigo, en la disputa del Rallye Rías Baixas, quarta prova del Campionat d’Espanya de l’especialitat.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF