Doble podi per a Josep M. Dabad en la prova de Sils.

Josep M. Dabad (FA) va completar una excel·lent actuació en el Kàrting de Sils (Girona), circuit en el qual es va disputar el tercer meeting del Campionat de Catalunya de l’especialitat. Dabad va acabar les dues carreres disputes en la tercera posició, aixì doncs va aconseguir els seus primers podis en la categoria KF2. El cap de setmana va estar marcat per una climatologia molt variable que va provocar que la majoria de pilots, entre ells Dabad, no participessin en els entrenaments lliures que es van dur a terme amb la pista mullada.

En la mànega d’entrenaments oficials, el pilot andorrà ja va deixar clar que l’anterior prova disputada a Mora estava oblidada i va aconseguir una plaça entre els millors a menys de 4 dècimes de la pole, que en aquesta ocasió va ser per a Ruben Curbelo.
La classificatòria, el pilot andorrà la va iniciar recuperant posicions, però un toc amb un rival el va retrassar a la part del darrere del grup de participants. Va tocar recuperar i Dabad ho va aconseguir, va arribar fins a la sisè lloc, mantenint intactes les seves aspiracions de lluitar per un lloc de podi en la primera carrera.
En aquesta primera carrera, Dabad va sortir bé i va aconseguir situar-se tercer en les primeres voltes, els líders se li van escapar però ell va fer el mateix amb el grup que el perseguia, el primer podi de la categoria KF2 era una realitat per al pilot de Genikart.
A la segona carrera, el pilot andorrà va tenir a la mà la segona posició després de rodar tota la carrera entre els millors, al final va travessar la línia d’arribada a menys de 1 décima del seu company d’equip Oscar Gonzalez.

A Sils, Josep M. Dabad i el seu equip han completat el millor cap de setmana des que va canviar de categoria, malgrat que les coses es van iniciar amb dubtes, els problemes estaven en la climatologia, la pluja que va caure divendres va deixar la pista en unes condicions delicades pel que vam decidir no rodar, això va trencar la planificació del cap de setmana. De totes maneres tot ha estat perfecte i els resultats aconseguits indiquen que estem treballant bé. El pilot andorrà és conscient que no es pot abaixar la guàrdia, la igualtat és una de les característiques d’aquesta categoria, les diferències són mínimes i sempre cal mantenir la concentració al màxim. Per la meva part he de seguir entrenant i aprenent, ara que hem aconseguit pujar al podi l’objectiu ha de ser no baixar i si hi ha la possibilitat d’escalar alguna posició, aprofitar-la.

El Campionat de Catalunya continuarà en el kàrting Osona (Vic) el dia 1 de juny amb la disputa del quart meeting de l’esmentat campionat. Abans ( 17 i 18 de maig) Josep M. Dabad haurà disputat la primera prova del Campionat d’Espanya a Alcanyís (Terol).

Classificacions del tercer meeting del Campionat de Catalunya de Kàrting 2008, categoria KF2.