Triomf de Josep M. Membrado en el Ral·li Girona.

Josep M. Membrado-Jordi Vilamala (Renault Maxi Megane) han aconseguit un clar triomf en el 21è Ral·li de Girona. És la tercera victoria de la temporada i per tant el pilot d’Olost s’aferma al capdavant de la calsifiación provisional del Campionat de Catalunya de l’especialitat. Membrado s’ha situat al capdavant de la classificació de la prova després del primer pas per St. Grau i ha conservat aquesta posició fins al parc tancat final.
Malgrat que durant una gran part del dia el cel es mostrava amenaçador, al final la pluja, temuda per uns i esperada per altres, no ha fet acte de presència en la prova de la Escuderia Baix Empordà.

Tal i com era d’esperar, la lluita pel triomf entre Membrado i els vehúclos de tracció total va començar des del mateix inici del ral·li. En la priemra especial (Canyet) el més ràpid va ser Orriols encara que amb una diferncia d’1” respecte al pilot de Finques Cadi. A partir d’aquest moment, Membrado dom inar la situació, marcant la resta de scratch (2) del matí, el segon pas per Canyet es va anul·lar, i va arribar al parc d’assistència al final de les dues seccions amb 23” d’avantatge sobre el SEAT Ibiza Kit Car de Segu-Uson, que ocupaven la segona plaça, després de l’abandonament d’Orriols-Pujolar en el segon pas per St.Grau. En la continuació les diferències a favor de Membrado van anar creixent tram a tram fins a arribar a l’1’33” final.

Membrado es mostrava molt satisfet pel triomf, no ha estat gens fàcil però el fet important és que hem arribat al final com a guanyadors. D’aquesta manera seguim optant al títol del català de ral·lis que és el principal objectiu de la temporada. Com comenta Membrado, malgrat les diferències que marca la classificació final, la carrera se’ls hi va complicar des de les seccions matinals, Ens hem quedat sense la primera velocitat i per tant en les arrencades i en alguns punts concrets de les especials hem patit molt per mantenir el ritme. Ha valgut la pena ja que aquest triomf era molt important, ens enforteix la moral amb de cara els pròxims compromisos.

El Ral·li Osona, cinquena prova del calendari del Campionat de Catalunya de Ral·lis, que es disputarà el 28 de juny, és el pròxim repte per a Membrado i el seu equip, en la defensa del títol de l’esmentat campionat.

Classificació del 21è., Ral.li de Girona:

1.-Membrado-Vilamala (Renault Maxi Megane) 1h01’21.5, 2.-Segu-Uson (Seat Ibiza Kit Car) a1’33.4, 3.- Forés-Aluju (Mitsubishi Lancer Evo 9) a 3’04.9, 4.- Garcia-Pujol (Mitsubishi Lancer Evo 9) a 3’24.5, 5.-Lazaro-Astudillo (Peugeot 206 Maxi) a 4’02.7.

 

Servei de premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF