Albert Llovera se’n va satisfet de Guijuelo.

Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Grande Punto S2000) van completar el Rallye de Guijuelo en la 20a., posició scratch (12o., Grup N). La prova ha estat dominada de principi a fi per Xavi Pons, que va estar acompanyat al podi final per Nani Roma i Yeray Lemes.
La pluja, el vent, el fred, ... no s’han volgut perdre la prova salmantina del Campionat d’Espanya de ral·lis de terra, deixant un escenari molt complicat per a tots els participants.

Així pués, Llovera es va trobar amb unes pistes molt lliscants i que no es prestaven en absolut per provar tot el que tenia previst, com he repetit diverses vegades el que necessitem és fer quilòmetres, això ho hem fet però ... sense la possibilitat de fer una carrera de menys com més, és a dir augmentant el ritmo per intentar millorar els temps. La pluja i el pas dels cotxes ha deixat les pistes en un estat molt delicat i el risc que hi havia si forçaves era acabar la prova fora de la pista. Hem preferit assegurar i acabar el nostre primer ral·li al volant d’un S2000. El pilot andorrà deixa Guijuelo amb ganes de seguir treballant per continuar el procés d’adaptació al Grande Punto, abans de la pròxima carrera de l’espanyol del ral·lis de terra farem tot el possible per disputar una altra prova, si hem de descartar aquesta possibilitat, organitzarem una jornada de test. Crec que estem en el bon camí, falten quilòmetres o el que és el mateix experiència al volant d’un cotxe tan nerviós (potent) com el nou FIAT.

La pròxima cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra serà doble, es disputarà a l’illa de Lanzarote els dies 7 i 8 de juny. A l’illa canària Llovera, i és de suposar que la majoria dels pilots, esperen trobar el sol i les bones temperatures que en les dues últimes carreres han brillat per la seva absència.

Classificació final scratch.

1.- Pons-Del Barrio (Mitsubishi Evo IX) 46’02.6 , 2.- Roma-Cruz (Mitsubishi Evo IX) a 1’17.5 , 3.- Lemes-Peñate (Mitsubishi Evo IX) a 1’35.2, .....20.- Llovera-Vallejo (Fiat Grance Punto) a 6’28.8 .
Classificació final G.N.
1.- Garcia-Velasco (Mitsubishi Evo IX) 48’07.7, 2.- Guerra-Suarez (Mitsubishi Evo IX) a 0’58.5, 3.- Garcia-Salom (Mitsubishi Evo IX) a 1’29.8 .... 12.- Llovera-Vallejo (Fiat Grance Punto) a 4’23.7 .

Servei de premsa

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF