Bercianos-Aragó convençuts de les seves possibilitats a Cassà.

S’inicia la part decisiva de la temporada i Alex Bercianos-Adrià Aragó (Peugeot 206 XS) estan mentalitzats per defensar la seva posició de líders del Volant RACC-Desafiament ESSO Mavisa, a les proves que resten per disputar. La primera cita serà dissabte que ve (dia 27), a Cassà de la Selva, on es disputarà el ral·li al qual dóna nom la localitat gironina, el cinquè del Campionat de Catalunya de l’especialitat. L’objectiu de l’equip del programa ACA júnior 2008 no serà un altre que pujar per tercera vegada aquesta temporada al més alt del podi.

El pilot del ACA júnior iniciarà la prova de Cassà com a líder del Volant RACC, però després del triomf de Recio a l’Osona no pot relaxar-se, falten tres ral·lis per al final del campionat i el nostre objectiu és sortir a pel triomf des de l’inici. Hem de mantenir i si és possible ampliar les diferències per evitar tensions a la part final del campionat. Al llarg període estival en el que el món de les carreres es paralitza, Bercianos i Aragó no han descuidat la seva preparació pensant en l’objectiu esmentat, en el meu cas només he pogut mantenir la meva forma física a base de sessions de gimnàs, en canvi Adrià ha tingut l’oportunitat de fer de copi en algunes proves del Campionat de Catalunya de ral·lis de terra i no l’ha desaprofitat. De totes maneres el que ha resultat molt positiu per no arribar a Cassà sense ritme de competició, ha estat poder participar al Ral·li d’Andorra quinze dies abans de reprendre la temporada. Així doncs el pilot andorrà afronta el Ral·li de Cassà amb poques novetats a la seva mecànica però amb la moral molt reforçada, les novetats a la mecànica es limiten a la revisió habitual que fem després de cada ral·li. Als reconeixements seguim treballant en la millora de les nostres anotacions, crec que malgrat que en el tema notes el nostre nivell és bo sempre hi ha coses que es poden millorar i que tenen una repercussió directa a la millora dels temps en carrera. A excepció de Romanyà, la resta de les especials les coneixem amb el que les perspectives són optimistes, veurem si som capaços de confirmar aquestes sensacions en competició.

El recorregut previst pels organitzadors, WRC Management, té un total de 300,82kms., dels quals 91,02 kms., són de velocitat. Les dues especials que es disputaran en les seccions matinals seran: Romanyà (11,60 kms.), i Sant Grau (11,40 kms.). A partir de les 15h45, seran dos especials de llarga tradició al món dels ral·lis les que hauran de superar els participants i centraran l’atenció dels aficionats. Santa Pellaia (7,00 kms.), i Els Angels (15,51 kms.), també es correran dues vegades cadascuna.
Aquest cap de setmana, el Pavelló Polivalent de Cassà de la Selva canviarà el seu ambient tradicional tant en les seves instal·lacions interiors com als seus voltants. La base del ral·li ocuparà la part interior, mentre que al seu pàrquing estarà ubicat el podi de sortida, parc tancat i assistències dels participants. La sortida del primer participant està prevista a les 8h30 de dissabte que ve (dia 27) des del podi esmentat. A partir de les 20h20 tornaran al mateix lloc els equips que hagin superat el traçat de la prova per deixar el seu vehicle al parc tancat final.

Classificació provisional del Volant RACC-Desafiament ESSO Mavisa:

1.- Alex Bercianos, 72 punts, 2.- Sergio Cruz 62 p., 3.- Francesc Recio, 57 p., 4.- David Sayós, 46 p., 5.- Jordi Vicens, 40 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF