Alex Loan prepara a Cartaya el Campionat d’Espanya de KF3.

Alex Loan i el seu equip no escatimen esforços per afrontar amb un màxim de garanties les proves del Campionat d’Espanya de la categoria KF3. En aquesta ocasió el jove pilot andorrà s’ha desplaçat fins a Cartaya (Huelva) per disputar el II Trofeu d’aquesta localitat, vàlid per al campionat andalús de l’especialitat. Cal destacar que les instal·lacions del Kàrting Cartaya acolliran el segon meeting del Campionat d’Espanya els dies 21 i 22 del pròxim mes de juny.

Malgrat no disposar de molt temps, Alex ho va aprofitar al màxim, vam arribar dissabte al matí al circuit amb el temps just de disputar tres mànegues d’entrenaments lliures, els meus rivals havien rodat durant tota la jornada anterior. L’adaptació a una pista tan tècnica com la de Cartaya no és fàcil segons l’opinió de companys que la coneixen bé, cal donar moltes voltes per poder estar entre els més ràpids. Nosaltres hem aconseguit baixar els temps cada vegada que hem sortit a competir, al final hem quedat molt a prop de fer la volta ràpida en 51” , que era el nostre objectiu a priori. Pensem que ha valgut la pena fer el llarg desplaçament a terres de Huelva. Aquesta era la valoració que feien Alex i el seu equip una vegada disputades les dues curses en Cartaya, a més es mostraven molt satisfets de la setena plaça aconseguida en la segona carrera, la sortida ha estat el moment decisiu d’aquesta carrera, he pogut avançar a cinc pilots i a partir d’aquí he intentat atrapar als que em precedien que s’havien escapat a la sortida. En aquest esforç he aconseguit baixar en més de 5 dècimes el temps de la millor volta que havia marcat en la jornada anterior en els entrenaments oficials, el meu millor registre va ser de 51”135.

A partir d’aquest moment Alex Loan se centrarà en la primera prova del Campionat d’Espanya de Kàrting de la categoria KF3 que es disputarà el pròxim cap de setmana en Alcanyís (Terol).

Classificacions del II Trofeu de Cartaya categoria KF3.
Entrenaments oficials:

1.-Juan J. de los Santos 49.690, 2.-Jose M. Perez a 0.174, 3.-Julio Aumente a 0.254,... 14.-Alex Loan a 1.990.
1a. Carrera:
1.- Juan J. de los Santos, 2.-Julio Aumente a 0.092 , 3.-Juan J. Campano a 1.847, ... 12.-Alex Loan a 32.543.
2a. Carrera:
1.-Juan J. de los Santos, 2.-Jose M. Perez a 1.378 , 3.-Juan J. Campano a 5.595, ... 7.-Alex Loan a 23.125 .

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF