Vinyes-Mercader van a Galícia convençuts de les seves possibilitats.

El Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt 2008 rendirà el pròxim cap de setmana (dia 30 i 31 de Maig) la seva primera visita a Galícia per disputar el 44 Rallye Rías Baixas Redcom. Joan Vinyes-Jordi Mercader (Renault Clio R3) estaran una vegada més entre els participants de la prova, amb l’objectiu de lluitar per una posició entre els millors de la prova. Els problemes de Cantàbria queden lluny i tot sembla a favor per poder aconseguir un bon resultat en un escenari favorable a les característiques del Clio R3.

La Escuderia Rías Baixas, per a la 44a., edició de la seva prova, ha preparat un recorregut de 575,95 kms., dels quals 171,34 kms., seran de velocitat. Els participants hauran de superar cinc especials, dues vegades cadascuna, As Neves (14,35) i Covelo (23,62 kms.,) configuren la primera secció, mentre que en la segona, a les dues especials esmentades s’afegirà Formelos (11,37 kms.,).
Les seccions de la tarda s’iniciaran després d’un reagrupament de 50’, amb la disputa de l’esmentada Formelos, a més de Ponteareas (18,37 kms.,) i Mondariz (17,96 kms.,). Aquestes dues últimes especials es repetiran en la quarta i definitiva secció del ral·li.

Després d’abandonar en els primers compassos del Cantàbria, Vinyes i el seu equip no han escatimat esforços perquè no es repeteixi l’experiència, en les proves que hem fet tot ha funcionat sense problemes. A més hem seguit millorant en l’apartat de suspensions. Penso que tenim el R3 a un bon nivell i sol ens resta que en el moment de la veritat tot funcioni com en els test. La primera prova gallega del Campionat d’Espanya de l’especialitat és ben coneguda per al pilot andorrà, pel que he pogut veure i els comentaris que m’han arribat, el recorregut d’aquesta edició és molt semblant al de les anteriors. Hi ha lleugers canvis a Ponteareas i ... en els reconeixements tindrem ocasió de veure si aquestes apreciacions són certes. La climatologia? sembla que aquesta vegada no ens escaparem de la pluja i les seves conseqüències, asfalt lliscant i normalment brut ... és a dir, que la prova es presenta complicada. Malgrat tot, tinc la sensació que podem fer un bon ral·li.

L’Institut Firal de Vigo (I.F.E.V.I.), serà un any més el centre neuràlgic del Rías Baixas, encara que aquest any el podi en el qual es portarà a terme la cerimònia de sortida, divendres (dia 29), i la lliura de premis, dissabte a partir de les 10h30, estarà ubicat en Rua das Avenidas al club Nàutic de Vigo.
L’inici està previst a partir de les 7h30 de dissabte (dia 31) des de les instal·lacions del IFEVI.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF