A Vic segueix la ratxa victoriosa de Membrado-Vilamala

Sisè triomf consecutiu, sense cap mena de dubte el mes emotiu, per a Josep M. Membrado-Jordi Vilamala a l’Osona. En el moment de baixar del seu Megane, l’equip de Finques Cadi van tenir un record per a Pep Bassas, aquest triomf l’hi dediquem al Pep, l’ex-pilot català tristament desaparegut mentre es disputaven els primers compassos de la 40 edició del Ral·li de la Escuderia Osona. En aquesta ocasió, al final de la prova Membrado-Vilamala es mostraven satisfets pel resultat encara que no va haver celebració, la cerimònia de podi es va tancar amb un minut de silenci en record de Pep i una ovació de tots els pilots i aficionats presents al podi del Passeig de la Generalitat de Vic.. .

Membrado va iniciar la prova esprement al màxim la poténcia del seu Maxi Megane i intentar establir diferències respecte els seus rivals des del mateix inici. Va aconseguir el seu objectiu, després del primer pas per La Trona, Costa dels Gats i Fontfreda, el pilot d’Olost tenia 8” d’avantatge respecte a Orriols-Pujolar, que com era de preveure, era el rival a batre. En la continuació Membrado-Vilamala van seguir amb el guió previst i van acabar les dues seccions inicials amb un avantatge de 19” respecte al seu rival directe.
La tònica no va variar amb el canvi d’escenari, Membrado va fer els millors cronos de les especials de la tercera secció, La Roca, Sant Julia-Espinelves i Coll de Gomara. Per tancar el ral·li amb un altre scratch en el segon pas per la Roca i una diferència al final de 20” sobre Orriols-Pujolar i d’una mica més de 2’ respecte a Segu-Haro, que van completar el podi.

Membrado comentava al parc tancat final, que el ral·li havia estat molt dur sobretot per les altes temperatures que es van registrar durant tot el dia. La resta tot ha funcionat a la perfecció no hem tingut cap problema i per tant estic molt content amb aquest sisè triomf consecutiu en un ral·li de tant carisma com l’Osona. A l’arribar a l’equador del campionat el títol sembla una mica més a prop, després de guanyar quatre de les cinc proves disputades, la situació ens és favorable. De totes maneres no cal confiar-se, hem de seguir treballant en la mateixa línia per evitar sorpreses al final.

La prova de la Escuderia Osona tanca una vegada més la primera part de la temporada. La pròxima cita per als participants en el Campionat de Catalunya de Ral·lis és el 27 de Setembre, per disputar la 7a., edició del Ral·li Quatre Rodes- Cassà

Classificació del 40è., Ral.li Osona:

1.-Membrado-Vilamala (Renault Maxi Megane) 1h04’02.3, 2.-Orriols-Pujolar (Peugeot 206 WRC) a 0’20.2, 3.- Segu-Haro (Seat Ibiza Kit Car) a 2’01.7, 4.- Soler-Cabrera (Seat Ibiza Kit Car) a 3’27.8, 5.-Fores-Aluju (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 3’55.1.

 

Servei de premsa.


Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF