Albert Llovera prefereix una cursa sense pluja.

Després dels ral·lis de Navalcarnero i Guijueloen el que que va predominar la pluja i el fang, Albert Llovera espera trobar pistes en millors condicions a l’illa de Lanzarote per poder treure tota la potència del Fiat Grande Punto S2000. Llovera-Vallejo estan amb ganes de saber fins on poden arribar en un escenari que no hagi estat castigat per la pluja.
De la mateixa manera que en l’edició anterior del Campionat d’Espanya de Ral·lis sobre terra, la prova de Lanzarote és doble, és a dir es disputaran dues proves durant el cap de setmana ( dies 7 i 8 ) que puntuaran per separat a l’esmentat Campionat.

Segons l’opinió de Llovera, disputar dos ral·lis seguits sempre és una loteria, si les coses van bé podem tornar de Lanzarote amb molts punts en el nostre haver de la classificació provisional. Si les coses es torcen en el primer ral·li… Hem preparat la prova a consciència fent una jornada de test en la qual vam estar provant diverses solucions per al fre hidràulic i en les suspensions. Vaig superar uns cinquanta quilòmetres i la veritat és que al final em sentia amb molta més confiança al volant del Grande Punto. El pilot andorrà també ha aprofitat l’interval entre Guijuelo i Lanzarote per recuperar-se de la lesió que pateix en el peu dret, està molt millor encara que no estic del tot recuperat. He de seguir pendent de curar la ferida i vigilar la seva evolució però sense prendre cap medicació. No tindré cap problema per rendir a límit en els ral·lis de Lanzarote.

Per a la prova canària del seu campionat, RACE i Octagon-Esedos, han configurat dos recorreguts similars, per al primer ral·li el recorregut serà de 275,42 kms., dels que 78,10 kms., es disputaran contra el crono, en total 9 especials (cinc de diferents). La prova que es disputarà diumenge, tindrà 76,46 kms., dels 245,90 kms., que té el recorregut, el numero d’especials és idèntic al de la jornada anterior.

Tinajo serà el centre neuràlgic dels Ral·lis de Lanzarote 2008. La base organitzativa de les proves estarà ubicada a la seu social de l’esmentada localitat, mentre que el parc d’assistència s’instal·larà al costat del Santuari de Ntra. Sra. de los Dolores. La sortida dels dos ral·lis es donarà a partir de les 9h00 mentre que l’arribada al parc tancat es portarà a terme a partir de les 18h05 dissabte i de les 17h28 diumenge.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF