Segons Bercianos, en aquest final de temporada no val a badar.

Alex Bercianos-Adrià Aragó (Peugeot 206 XS) lluitaran dissabte que ve (dia 25) en el 48 è Ral·li 2000 Viratges per confirmar la seva condició de líders del Volant RACC-Desafiament ESSO Mavisa 2008. El pilot andorrà afronta la penúltima prova vàlida per a l’esmentat campionat amb l’objectiu de mantenir la regularitat que l’ha situat al podi en les quatre últimes carreres i a tenir un avantatge de 13 punts respecte al seu immediat perseguidor, al capdavant de la provisional del Volant 2008.

El 2000 Viratges porta bons records a Bercianos-Arago, l’any passat van aconseguir en aquest ral·li la seva primera victòria en el Volant RACC, en l’edició 2008 esperen repetir però, segons Bercianos, no serà gens fàcil, El nostre rival directe al títol (Francesc Recio) és un bon coneixedor de la zona, intentarem sorprendre’l però costarà. A més en els trams de la prova del Biela per anar ràpid cal arriscar molt i potser no sigui el millor escenari per a nosaltres per llançar-nos a un atac total. No hi ha dubte que sortirem a guanyar, però si la cosa es complica hem valorat les nostres possibilitats i una plaça entre els millors ens serveix per seguir optant al títol, a més en el Costa Brava tindríem una última possibilitat d’aconseguir l’objectiu pel que hem lluitat tota la temporada. És a dir que ens ho juguem tot en quinze dies i caldrà mantenir la concentració en tot moment, qualsevol badada pot ser determinant.
Una vegada acabada la prova de Cassa de la Selva els tècnics de l’equip del pilot andorrà es van posar a treballar per reparar l’embragatge del Peugeot, l’embragatge ens va fer patir molt en l’últim ral·li, al final va aguantar però preveient un final de temporada tan ajustat vam prendre la decisió de canviar-lo. En la revisió habitual que fem al cotxe després de cada ral·li, també vam poder observar que la suspensió del darrere esquerra estava tocada… és a dir que a priori afrontem la part decisiva de la temporada amb la mecànica en les millors condicions i aixó sempre et dona seguretat.

El traçat de la prova del Biela Club Manresa és idèntic al de la passada edició, 8 especials (quatre diferents) amb un total 118,80 kms. de velocitat. Casstellfollit-San Salvador (7,70 kms.) i Vilaredes (10,50 kms.), configuren el bucle inicial. Mentre que Hostal Nou-Tora (14,40 kms.) i Aleny (9,80) seran l’escenari on es disputaran els últims quilòmetres cronometrats del ral·li.

A les instal·lacions del Palau de Fires de Manresa es faran les verificacions administratives i tècniques durant la jornada prèvia a la disputa del ral·li (divendres dia 24). Sant Fruitos de Bages i Calaf acolliran el parc d’assistència a cadascun dels bucles a disputar.
El podi d’inici (9h30) i final (22h40), així com el parc tancat estaran com de costum al passeig de Pere III de Manresa.

Classificació provisional del Volant RACC-Desafiament ESSO Mavisa:
1.- Alex Bercianos, 90 punts, 2.- Francesc Recio, 77 p., 3.- Sergio Cruz 72 p., 4.- David Sayós, 58 p., 5.- Jordi Vicens, 54 p.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF