A Alcanyís, Alex Loan es queda en les classificatòries.

Alex Loan va lluitar en Alcanyís per aconseguir una posició entre els 34 millors per tenir accés a disputar les dues carreres vàlides per al Campionat d’Espanya de la categoria KF3. Encara que va posar tot de la seva part, el jove pilot andorrà no va tenir la recompensa esperada i es va quedar fora de la graella de sortida de les carreres inicials del campionat esmentat.

Després de la primera classificatòria, Loan es veia amb esperances d’aconseguir el seu objectiu, Des de l’inici del meeting he hagut d’adaptar-me a moltes novetats, potser la de córrer amb pneumàtics més tous ha estat el que més m’ha costat, el comportament del kart és molt diferent. Malgrat tot a la primera classificatòria hem aconseguit la 14a., posició , això em va fer ser optimista amb vista a la continuació del meeting, però les bones expectatives no es van complir. El pilot andorrà ha tingut el seu primer contacte amb una prova d’un nivell europeu i això és el que valora de manera més positiva, durant els quatre dies que he estat en Alcanyís he rebut molta informació, tant a nivell tècnic com de comportament a la pista. Crec que és important assimilar aquesta informació per posar-la en pràctica en pròxims compromisos. L’experiència acumulada dels meus rivals és molt important i contra això haurem de lluitar entrenant molt.

La següent competició que disputarà Alex Loan serà al circuit d’Osona (Vic) el dia 1 de Juny. Serà el meeting puntuable per al Campeoonato de Catalunya de KF3.

Classificacions del meeting del Campionat d’Espanya, categoria KF3
Entrenaments oficials:

1.-Kevin Ceccon (Maranello) 1’00.006, 2.-Gerard Barrabeig (FA kart) a 0.063, 3.-Rafaelle Marciello a 0.084,... Alex Loan (Tony kart) a 2.137.
1a. Classificatòria:
1.- Carlos Sainz (FA kart), 2.-Francico Abreu (Maranello) a 0.665 , 3.-Pepe Oriola (Maranello) a 3.657, ... 14.-Alex Loan (Tony Kart) a 14.329.
2a. Classificatòria:
1.-Gerard Barrabeig (FA kart), 2.-Carlos Sainz (FA kart) a 1.111 , 3.-Pepe Oriola (Maranello) a 1.276, ... 24.-Alex Loan (Tony kart) a 13.811 .

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF