Per a Vinyes, l’objectiu a Ourense és seguir progressant.

Arriba el Rallye d’Ourense i això és sinònim de vacances, encara que abans ha de disputar-se aquesta complicada prova, segona que es disputa en terres gallegues vàlida per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt. Joan Vinyes-Jordi Mercader tindran en aquesta ocasió més competència ja que seran tres els equips que es disputaran el triomf en la Challenge Clio Cup, el pilot andorrà, molt animat després de l’excel·lent rendiment del seu Renault Clio R3 en el Rias Baixas, espera aprofitar qualsevol possibilitat que es presenti per poder estar al més amunt possible en la classificació final del Ral·li.

Els trams cronometrats a superar en la present edició del Rallye Ourense seran Avion (7,30 kms.,) Melon (17,88 kms.,) i Beariz ( 22,00 Kms) que es repetiran en les dues seccions matinals. En la continuació el mític Cañon do Sil (22,49 kms) i el tram estrella del ral·li, San Pedro de Rocas (28,45 kms.) seran els obstacles a passar el mes ràpid possible, també dues vegades cadascun. En total el ral·li té un recorregut 624,14 kms., dels quals una tercera part són de velocitat.

L’Ourense és un ral·li en el que hem estat diverses vegades a punt de completar una gran actuació però al final per un motiu o un altre no hem arribat a concretar-la. Diuen que les estadístiques estan per trencar-les i això és el que tornarem a intentar aquest any. Malgrat que en general la sort ens ha deixat un mica de banda en aquesta prova, si que és cert que és molt gratificant córrer amb les cunetes plenes d’aficionats i aquest ambient en la prova gallega també està assegurat. Amb aquesta mentalitat ha iniciat Vinyes el desplaçament a terres gallegues, a més amb la confiança que el seu Clio tornarà a funcionar de manera impecable a Galícia, estem treballant per no haver d’improvisar en carrera. Com va quedar demostrat a Vigo, els problemes que vam patir en les primeres proves de la temporada estan superats, ara ens podem concentrar a pilotar i anar molt ràpid en les especials, per a mi és el més important.

El parc d’assistència i la base del ral·li estarà ubicat un any més en les instal·lacions de Expourense, mentre que aquesta vegada el parc tancat final i el podi on se celebrarà la cerimònia de sortida, a les 20h35 de divendres que ve i el lliurament de trofeus, més o menys a les 23h00 de dissabte, se situaran en ple centre d’Ourense, concretament en la seva Plaça Major.
L’inici de la 41a., edició del Rallye d’Ourense Capital Termal de Galícia, està previst a la 8h00 de dissabte que ve (dia 21), possiblement entre els convidats a la prova hi serà la forta calor que acompanya de manera habitual als que viuen en directe la prova de la Escuderia Ourense.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF