Dabad perd un podi en l’última corba del circuit de Mora.

Josep M. Dabad (FA) va saldar la seva participació al circuit de Mora d’Ebre amb un quarta posició en la primera carrera i un abandonament en l’última corba de la segona, quan estava situat en una còmoda segona posició. Una decepció per al pilot andorrà que no va evitar que se n’anés del circuit de Mora valorant de manera molt positiva la seva participació durant el cap de setmana en el cinquè meeting del calendari del Campionat de Catalunya de kàrting de la categoria KF2.

En la mànega d’entrenaments oficials, Dabad va aconseguir el sisè millor temps a 6 dècimes del seu company d’equip Oscar Gonzalez que va ser el més ràpid.
En la classificatòria, no va poder seguir el ritme dels més ràpids, encara que es va situar en la cinquè lloc els problemes de posta a punt del seu kart no li van permetre acostar-se als més ràpids .
En aquesta primera carrera, Dabad va poder millorar una posició respecte al seu lloc a la graella de sortida però no va tenir opció per lluitar per una plaça al podi final.
La segona carrera, va ser, sens dubte, la millor actuació del cap de setmana per a Dabad, va sortir quart, va baixar fins a la sisena plaça i va recuperar fins a segona, deixant als seus rivals i rodant la part final de la carrera amb tranquil·litat en el segon lloc. El final va ser el pitjor del meeting per al pilot andorrà.

Ha estat un cap de setmana complicat per a Dabad, els problemes de carburació han estat un mal son, no hem aconseguit que el kart donés el mateix rendiment que altres vegades. Malgrat tot en la segona carrera el podi s’ha li va escapar a l’últim moment, una llàstima, va ser una carrera en la que vaig lluitar al màxim i finalment vaig poder escapar-me i la segona plaça es va quedar a pocs metres. Es va trencar el motor i vaig haver de veure com tots els rivals em passaven sense poder fer absolutament res. De totes maneres me’n vaig content de Mora, tot i no tenir la meva mecànica al cent per cent he estat lluitant en les posicions punteres i si no hagués tingut la mala sort del final, hauria acabat la carrera al podi.

El campionat de Catalunya de Kàrting reprendrà la seva activitat el mes de setembre vinent, els dies 13 i 14, amb la disputa del sisè meeting de la temporada a la pista del kàrting Sallent.

Classificacions del cinquè meeting del Campionat de Catalunya de Kàrting 2008, categoria KF2.