Membrado-Vilamala es queden sense opcions en el Ral·li Cassà.

Una reclamació d’un rival deixa fora del Ral·li Cassà a Josep M.Membrado-Jordi Vilamala (Renault Maxi Megane) quan eren líders de la classificació provisional de la prova amb 36” d’avantatge sobre el segon classificat. El motiu de la reclamació i posterior exclusió, va ser l’ajuda que va rebre l’equip de Finques Cadi per part dels comissaris del control horari de Sant Grau, quan Membrado no va poder arrencar el seu Maxi Megane a causa d’un problema elèctric a l’inici de la segona passada per l’especial esmentada.

La prova de Casa de la Selva es va iniciar amb excel·lents vibracions per a Membrado, va marcar el millor registre al Romanyá, una especial en la que que competia per primera vegada i que per tant no tenia cap referència. El pilot català va seguir distanciant als seus rivals en el pas inicial per Sant Grau i va millorar una mica més de 3” el seu crono en el segon pas per Romanyá. En la continuació les coses no van ser tan positives per als interessos de Membrado, primer el problema a l’engegar del seu Maxi Megane i després l’exclusió del ral·li el van apartar de manera definitiva d’un triomf que semblava molt ben encarrilat.

Membrado no sortia de la seva sorpresa després de ser desqualificat per la reclamació d’un rival, estic molt disgustat pel que ha passat, pensava que hi havia més companyonia i per aquest motiu no m’entra al cap que m’hagin posat una reclamació perquè els comissaris del control horari m’hagin ajudat a empènyer el cotxe. La veritat és que ara mateix no arribo a assimilar el que ha passat, suposo que amb el pas del temps ho aconseguiré. Fins a aquest moment Membrado-Vilamala dominaven de manera clara la prova de Cassà, Vam començar a bon ritme, ens trobabem a gust a les especials i el cotxe funcionava a la perfecció, aquest conjunt de circumstàncies ens van portar a marcar el millor temps en les tres especials que vam corra. En el control horari de l’última especial del matí no vam poder engegar el cotxe i a partir d’aquí ... , ens vam quedar sense la possibilitat de seguir lluitant per un triomf que teníem al nostre abast.
Passem pagina i ja ens centrem en el 2000 Viratges on sortirem una vegada més a lluitar per estar en la part alta de la classificació.


Tal com esmenta Membrado, la següent prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis d’asfalt, la setena, és el Ral·li 2000 Viratges que es disputarà a finals de d’Octubre, concretament els dies 24 i 25.

 

Servei de premsa.



Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF