Llovera-Vallejo volen seguir la seva progressió a Villaquilambre.

La pròxima cita del Campionat d’Espanya de Ral·lis de terra es disputarà a les pistes de la província de León, concretament a Villaquilambre. en un escenari desconegut per a la majoria de pilots que disputaran la prova. Després de saldar amb èxit fa tres mesos la prova de Lanzarote, van estar molt a prop del podi de Grup N, Albert Llovera-Diego Vallejo (Fiat Grande Punto S2000) esperen continuar la ratxa que els permeti estar a prop dels líders de la categoria.
La represa de l’esmentat campionat es farà efectiva el pròxim cap de setmana (dies 19 i 20), amb una inscripció que s’acosta als 50 equips participants, dels quals 16 seran rivals directes del pilot andorrà en la lluita pel triomf del G.N .

Abans de començar el llarg desplaçament a Villaquilambre ha tingut ocasió de fer un test al volant del Fiat Grande Punto S2000, des de la prova de les Açores, Llovera no s’havia assegut al volant del Fiat, dos mesos sense competir és molt temps i almenys en aquesta prova que hem fet he tingut ocasió de contrastar les reaccions del cotxe després de les millores que han fet durant l’estiu els tècnics de PCR. El motor i les suspensions han estat els apartats que s’han revisat i millorat. Precisament les modificacions fetes a les suspensions fan que el Fiat no sigui tan “nerviós”. Fa tres anys que el nacional espanyol de terra no visitava León, Llovera no té referències del traçat d’aquesta edició però recorda que en aquella ocasió, les especials eren molt ràpides, la pols que aixecaven els participants que ens precedien ens deixaven a zero de visibilitat i com últim detall em sembla recordar que els trams estaven molt trencats i amb molta pedra solta. Si la història es repeteix serà un ral·li complicat, divendres quan ens donin el road-book i fem els reconeixements sortirem de dubtes.

Per a la sisena prova del seu campionat, RACE i Octagon-Esedos, han preparat un traçat de 377,27 kms., dels que 91,30 kms., són de velocitat. Les especials a superar seran 8 (quatre de diferents).

El Poliesportiu Municipal de Navatejera serà el centre neuràlgic del ral·li, a les seves instal·lacions interiors s’ubicaran la direcció de carrera, l’oficina permanent i la sala de premsa. A l’exterior estaran situats el parc d’assistència, el parc tancat i el podi on es duran a terme tant la cerimònia de sortida (divendres 19 a les 20h30) com la de lliurament de trofeus (dissabte 20 a les 19h00).
L’inici de la competició esta previst a les 8h00 de dissabte i s’espera el primer participant que hagi superat el recorregut a les 18h01 del mateix dia.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF