Bercianos-Aragó volen celebrar el títol del Volant al podi del Costa Brava.

Alex Bercianos-Adrià Aragó (Peugeot 206 XS) tenen tot a favor seu per ser els guanyadors del Volant RACC-Desafio ESSO Mavisa 2008, després de la disputa del 56 Ral·li Costa Brava. Els 26 punts d’avantatge que té el pilot andorrà respecte al seu rival directe , Francesc Recio, han de ser suficients perquè faci realitat l’objectiu que es va marcar a l’inici de la temporada.
Malgrat tenir una situació tan favorable, Bercianos i Aragó volen seguir millorant en la prova de Lloret de Mar, han preparat el ral·li fins a l’últim detall per seguir ampliant una trajectòria impecable de resultats en el Volant RACC. Cal recordar que en les dues temporades que han disputat aquesta categoria han estat sempre entre els cinc millors a excepció de la prova del seu debut, Guilleries 2007, que un problema mecànic els va endarrerir fins a la setena posició.

Per al pilot del Progarma Júnior 2008 del ACA, el Costa Brava té una motivació especial, és un ral·li que m’agrada molt, les especials acostumen a tenir dificultats extres en forma de zones humides en llocs que a vegades no les esperes i que no et deixen un moment de relaxació durant la disputa de la prova. A més en aquest ral·li vam assolir el nostre primer podi en el Volant RACC l’any passat… una circumstància que et dóna una predisposició molt positiva per afrontar la prova de Lloret. Amb el títol del Volant RACC 2008 gairebé a la butxaca, el pilot andorrà pot sortir al Costa Brava de manera més relaxada, si que podríem però no ho farem, sortirem com sempre a acabar entre els millors i si podem guanyar la nostra categoria molt millor, el que si és cert que evitarem riscos que al millor prendríem si el campionat estigués en joc. En fi ja veurem, cal veure també com evoluciona el ral·li i com estan les especials … Des que vam iniciar la nostra participació en el Volant RACC, a principis del 2007, hem puntuat en totes les carreres i seria una llàstima trencar aquesta trajectòria a l’última carrera.

Els organitzadors del ral·li (Club Rallyclassics.org) han preparat un traçat amb un total de 578,97 kms., dels que 154,12 kms., corresponen a les 10 especials de velocitat (5 diferents).En les seccions inicials els equips competiran en les especials: Pep Bassas (4,95 kms.), Cladells (10,26 kms.), Sant Hilari-La Cantina (24,74 kms.), un bucle que hauran de completar dues vegades. En la continuació, Grions (12,21 kms.) i Espinelves-Sant Hilari (24,90 kms.), que també es disputaran dues vegades cadascuna, decidiran el resultat final de la prova.
El parc d’assistència s’ubicarà en l’Av. Rieral de la capital de la Costa Brava, l’Hotel Olimpic Suites acollirà l’oficina permanent, mentre que el Passeig Marítim de la localitat gironina serà una vegada més l’escenari on es reuniran els aficionats per recolzar als pilots participants al seu pas pel podi. Des d’aquest podi es donarà la sortida del primer equip a les 7h45 de dissabte que ve (dia 8). L’arribada dels supervivents ,una vegada superat el recorregut esmentat, es farà a partir de la 22h00 del mateix dia.

Classificació provisional del Volant RACC-Desafio ESSO Mavisa:

1.- Alex Bercianos, 115 puntos, 2.- Francesc Recio, 89 p., 3.- Sergio Cruz 86 p., 4.- David Sayós, 79 p., 5.- Jordi Vicens, 72 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF