Membrado-Vilamala no donen cap opció als seus rivals a Manresa.

Josep M.Membrado-Jordi Vilamala (Renault Maxi Megane) van aconseguir un rotund triomf en el 48 Ral·li 2000 Viratges, deixant a més d’un minut i mig al seu rival més directe, Orriols-Pujolar, en la classificació final. Cal destacar que el pilot d’Olost va ser líder de principi a fi de la prova en ser el més ràpid a totes les especials disputades. Membrado va dedicar la seva exhibició, amb triomf inclòs, en el 2000 Viratges 2008 al seu fill Gil que complia el seu primer aniversari el mateix dia de la celebració de la setena prova del calendari del campionat català de ral·lis d’asfalt.

La prova del Biela Club Manresa va quedar decidida en els seus primers compassos, Membrado-Vilamala van llançar un espectacular atac des de la primera especial que els va portar a dominar la classificació provisional amb més de 20” d’avantatge sobre Orriols-Pujolar, després del primer pas per Castellfollit-San Salvador i Vilaredes. Lluny de donar-se per satisfets, el segon pas pel bucle esmentat el seu domini fins i tot va ser més contundent i van acabar la primera meitat del ral·li amb gairebé 1’ d’avantatge sobre el seu directe perseguidor.
Les coses no van canviar en la continuació i en els successius passos per Hostal Nou-Torá i Aleny les diferències van créixer fins al 1’39” final, una diferència que donava al tàndem Membrado-Vilamala el cinquè triomf de la temporada.

El pilot de Finques Cadi no podia dissimular la seva satisfacció al baixar del seu Megane a l’última assistència de Calaf, després de felicitar a tots els membres del seu equip, comentava, estic molt satisfet per aquest triomf, tot l’equip ha funcionat amb gran precisió i em sento feliç d’haver culminat el seu treball amb una victòria que ens acosta una mica més a la conquista del títol català de ral·lis, que com he comentat en diverses ocasions és l’objectiu final de la temporada. Malgrat la transcendència que podia tenir un resultat negatiu en el 2000 Viratges, Membrado no va adoptar en cap moment una actitud conservadora, Hem sortit a per totes des de l’inici de la primera especial, hem estat molt còmodes en tot moment amb el ritme imposat i, malgrat que ho hem valorat, hem decidit no reservar res i mantenir la concentració amb la que hem iniciat la carrera. Potser en les últimes especials hem pilotat amb una mica menys d’agressivitat, però malgrat tot el ritme ha seguit sent molt alt i la prova està que hem seguit augmentant les diferències. I ara a pensar en el Costa Brava, falten tan sols quinze dies per a la disputa del Costa Brava i per tant tenim que aprofitar al màxim aquest marge de temps per no haver d’improvisar a l’últim moment. No escatimarem esforços per fer realitat la possibilitat que se’ns brinda en la pròxima cursa de decantar de manera definitiva el campionat al nostre favor.

El Ral·li Costa Brava, prova que a més és vàlida per al Campionat d’Espanya de l’especialitat, es disputarà els dies 7 i 8 de Novembre amb la localitat de Lloret de Mar com a centre neuràlgic del ral·li.

Clasifiación final scratch del 48 Ral·li 2000 Viratges:

1.-Membrado-Vilamala (Renault Maxi Megane), 49’05.4 , 2.-Orriols-Pujolar (Peugeot 206 WRC) a 1’39.2 , 3.-Fores-Aluju (Mitsubishi Lancer Evo IX) a 2’10.2 , 4.-Santamaria-Josep (Renault Clio Sport) a 4’37.8 , 5.-Porcel-Viñas (Subaru Impreza WRX) a 4’50.0 .

Servei de premsa.



Fotos/Photos Fotoesport
Doc. PDF