Llovera disputarà el Ral·li de terra de A Cabanas.

Albert Llovera ha demostrat una vegada més que la seva capacitat de reacció davant de situacions difícils no té límits. En aquesta ocasió, en un marge de temps mínim ha aconseguit posar tot en ordre per poder disputar el Ral·li de terra de A Cabanas, última prova del Cameponato d’Espanya de ral·lis de terra 2008, contradient els rumors que el deixaven fora del ral·li. El pilot andorrà disputarà la carrera als comandaments del Fiat Stilo Abarth 2.0 i amb Candido Carrera a la seva dreta com a substitut del lesionat Diego Vallejo. Així doncs Llovera recordarà temporades anteriors i serà un dels protagonistes en la lluita pel triomf en la categoria de 2 rodes motrius.

La decisió que ha pres Llovera de competir la prova de A Cabanas al volant del Stilo, es deu a la impossibilitat de tenir el Grande Punto en condicions per a la cita gallega, hi ha uns contractes amb els esponsors que cal complir i crec que era la millor solució per disputar la prova que tanca el campionat. A més penso que és important seguir competint per mantenir la bones sensacions que hem tingut en bona part de la temporada en la que hem demostrat que podíem lluitar per la classificació del Grup N. A Cabanas 2007 va ser l’última prova que va disputar el pilot andorrà al volant del Stilo i les coses no van sortir massa bé, aquest any ens venjarem de l’abandonament de la temporada passada... almenys ho intentarem. Abans de començar el desplaçament provarem el Stilo per no tenir sorpreses i una vegada sobre el terreny, si tenim temps, farem una prova amb el nou copi. En aquest aspecte tampoc crec que hi hagi cap problema perquè és una persona de confiança de Diego i per tant estarà informat de quin és el nostre sistema de treball.

Un traçat de 316 kms., dels que 80 kms. són de velocitat, és el que hauran de superar en el seu debut formant tàndem Llovera i Carrera. En el recorregut hi ha un total de 12 especials (5 diferents) quatre d’elles es disputen dues vegades cadascuna mentre que per la restant si passarà quatre vegades.

Com en l’anterior edició. el ral·li se centralitzarà a la Casa do Concello de A Cabanas on estaran la direcció de carrera, oficina permanent, comissaris esportius i sala de premsa. A l’aparcament de l’esmentada institució estaran situats el parc tancat i el podi on es faran tant la cerimònia de sortida (divendres 17 a les 20h30) com la de lliurament de trofeus (dissabte 18 a les 19h00). El parc d’assistència estarà ubicat en l’aparcament de les platja de A Cabanas.
L’inici de la competició està previst a les 8h30 de dissabte. L’arribada dels participants una vegada superat el ral·li es portarà a terme a partir de les 18h25 del mateix dia.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF