Llovera-Carrera abandonen el Ral·li de Cabanas .

Albert Llovera es va veure obligat a deixar el Ral·li de terra de Cabanas, prova amb la qual es tancava el calendari espanyol de l’especialitat de la present temporada, abans de finalitzar la primera especial, el trencament d’un tub de la suspensió esquerra del Fiat Stilo Abarth 2.0 va deixar sense cap opció al pilot andorrà a continuar en la competició.

Malgrat que el recorregut no era el més apropiat per al seu pilotatge, Llovera va iniciar el ral·li amb l’objectiu de recuperar les bones sensacions de la part final de la temporada, sens dubte aquesta era la meva prioritat a Cabanas, però no ha pogut ser, suposo que una de les pedres que ens hem trobat en l’especial inicial ha rebotat amb tan mala sort que ha trencat un tub de la suspensió i ... tot es va acabar a les primeres de canvi, una llàstima.
D’aquesta manera Llovera dóna per acabada una temporada que encara que la va iniciar amb dubtes al volant del Fiat Grande Punto S2000, aquestes aviat es van dissipar i el nivell exhibit pel pilot andorrà va ser elogiat tant pels seus rivals com pels aficionats que habitualment segueixen les competicions en les que participa.

A partir d’aquest Llovera es posa a treballar pensant en la temporada que ve en la qual espera poder tornar a demostrar del que és capaç al volant d’un cotxe de competició.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF