A Cartaya, Alex Loan sense opcions a competir.

La sort no va ser l’aliada d’Alex Loan en el kàrting de Cartaya (Huelva). El jove pilot andorrà, de tan sols 12 anys, no va poder competir en les mànegues classificatòries a causa dels accidents múltiples que’l van deixar fora de carrera a l’inici de cadascuna de les sèries. En la repesca, sortint de la part del darrere de la graella, solament va poder ser 15è., i per tant no va tenir opció a disputar les carreres d’aquest segon meeting vàlid per al Campionat d’Espanya de kàrting de la categoria KF3.

Alex i el seu equip deixaven Cartaya sense complir el seu objectiu que no era un altre que fer quilòmetres al volant del kart, En aquesta prova la inscripció era molt nombrosa, competint amb pilots experimentats sempre aprens i això és el que volíem fer aquest cap de setmana, no ha pogut ser, espero tenir més sort en el pròxim meeting. Per al pilot andorrà l’única dada positiva va ser el crono marcat en els entrenaments oficials, encara que he quedat a més o menys 1” del millor registre de la meva sèrie, crec que 50.292 és un bon temps si el comparem amb el dels pilots amb els que hauria lluitat en carrera. A més he millorat de manera considerable el que vaig fer, fa mes o menys un mes, en aquesta pista.

Alex Loan tornarà a intentar superar les classificatòries, el seu gran repte ara mateix, en la pròxima cita del Campionat d’Espanya de KF3 que es disputarà al circuit de Campillos (Màlaga) els dia 27 i 28 de setembre.

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF