En el Costa Brava, Vinyes-Mercader tancaran la seva participació a la Clio Cup .

La temporada passada, a la prova de Lloret de Mar, Vinyes-Mercader van aconseguir el millor resultat de l’any. Dissabte que ve (dia 8) intentaran repetir. Així doncs, el pilot andorrà sortirà del podi del 56 Ral·li Costa Brava amb la intenció de no escatimar esforços per estar en posicions davanteres de la classificació scratch, a més de sumar la seva vuitena participació en una prova vàlida per a la Clio Cup de Ral·lis, condició imprescindible per seguir liderant la classificació provisional de l’esmentat campionat.

Per al Costa Brava, els organitzadors han apostat per centrar tota l’activitat competitiva de la prova en especials de gran tradició a la zona del Montseny. Els gairebé 150 participants hauran de superar un total de 578,97 kms., dels que 154,12 kms., corresponen a les 10 especials cronometrades (5 diferents), abans d’entrar el seu vehicle al parc tancat final del ral·li al Passeig Marítim de Lloret. Les especials de velocitat seran: Pep Bassas (4,95 kms.), Cladells (10,26 kms.), Sant Hilari-La Cantina (24,74 kms.), Grions (12,21 kms.) i Espinelves-Sant Hilari (24,90 kms.).

Amb el títol de la Clio Cup pràcticament assegurat, Vinyes afrontarà el Costa Brava sense un objectiu concret, sortirem sense la pressió d’altres ocasions, això no vol dir que el plantejament del ral·li sigui conservador. Aprofitarem el coneixement de les especials per imprimir un fort ritme i a veure fins a on arribem en la classificació. Per davant tindrem els que es juguen el campionat d’Espanya, S2000 i GT’s. Com de costum, intentarem estar al més prop possible d’ells per aprofitar qualsevol opció que es produeixi en carrera per escalar posicions en la classificació absoluta. El pilot andorrà i el seu equip han preparat de manera habitual la prova en la que exerceix de pilot local, encara que estigui tot gairebé decidit hem fet una jornada de proves per no tenir sorpreses en la que per a nosaltres és l’última prova del campionat. El Clio s’ha mostrat en la mateixa línia d’efectivitat de les últimes carreres i per tant tot està en el seu lloc per afrontar amb garanties d’èxit el Costa Brava 2008.

El Passeig Marítim de Lloret de Mar serà com sempre l’escenari on els aficionats podran veure de prop a tots els participants del ral·li més antic d’Espanya. El podi de sortida i arribada estarà situat en l’esmentat Passeig Marítim, des d’on es donarà la sortida al primer participant de la prova a les 7h45 de dissabte que ve (dia 8), l’arribada dels equips una vegada superat el recorregut descrit està prevista a partir de la 22h00 del mateix dia.
L’oficina permanent s’instal·larà a l’Hotel Olimpic Suites, mentre que el parc d’assistència s’ubicarà en l’Av. Rieral de la capital de la Costa Brava.

Classificació provisional del Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt 2008.
1.-Sergio Vallejo, 106,5 punts, 2.-Luis Monzon, 95 p., 3.-Enrique G. Ojeda, 94,5 p., 4.-Miguel Fuster, 65 p., 5.-Alberto Hevia, 47 p., ... 7.-Joan Vinyes, 37 p.
Classificació provisional de la Challenge Clio Cup R3 de Ral·lis 2008.
1.-Joan Vinyes, 123 punts, 2.-Fran Cima, 85 p., 3.- Roberto Blach, 14 p.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Galeria
Doc. PDF