Alex Loan disputarà la classificatòria del Campionat d’Europa.

 

A les instal·lacions de La Ciutat del Motor d’Alcanyís, Alex Loan tindrà l’ocasió de mesurar-se, durant els dies 11, 12 i 13 de juliol, amb els millors especialistes britànics, portuguesos, francesos, italians i espanyols de la categoria KF3, en un dels meeting vàlids per entrar en la gran final del Campionat d’Europa de l’especialitat que es disputarà en Varennes sur Allier (França) dies 5, 6 i 7 de setembre.

El jove pilot andorrà i el seu equip estan convençuts que la seva presència en Alcanyís el pròxim cap de setmana pot ser molt positiu per a la seva formació, estarem un mínim de tres dies rodant entre pilots que la majoria estan en l’últim any de la categoria KF3 i que per tant em porten diverses temporades d’avantatge quant a experiència. Això a la pista es nota, intentaré fixar-me en qualsevol detall per millorar tant el meu pilotatge com l’estratègia en carrera. Estic en la meva primera temporada en KF3 i sóc conscient que em queda molt per aprendre, aquest cap de setmana tindré una gran ocasió que no puc desaprofitar. Així doncs per al pilot andorrà, en Alcanyís la classificació quedarà una mica al marge del seu objectiu prioritari, amb l’experiència dels meus contrincants no serà gens fàcil assolir un lloc a les finals, la idea és anar al més ràpid possible posant en pràctica tot el que he après fins a aquest moment i veure on ens situem. En els moments que no ens toqui competir intentarem observar des de la grada les evolucions dels millors.

Per als 60 pilots inscrits en la categoria KF3, entre ells Loan, l’activitat a la pista comença dijous a les 15h05. A partir d’aquest moment s’iniciarà un cap de setmana que es presenta amb molta activitat i amb temperatures que poden superar els 35º i que a la pista fins i tot pujarà més.

 

Servei de premsa.

Fotos / Photos Fotoesport
Doc. PDF