Alex Loan millora els seus registres en Alcanyís.

Malgrat la millora, Alex Loan no va poder trobar un forat entre els classificats per disputar la final de la prova de classificació per al Campionat d’Europa de la categoria KF3 disputada a la pista de La Ciutat del Motor d’Alcanyís.
La prova va estar marcada per la canvi climatològic que es va produir a mig dia de dissabte, la jornada en que es van disputar la mànegues classificatòries. La pluja i el descens de la temperatura en més de 10º van canviar l’escenari de la prova de manera radical.

Segons Thierry Canga, la progressió segueix i això s’ha demostrat en els crono aconseguit en les sèries d’entrenaments oficials. En aquesta part de la competició i també a la primera classificatòria el ritme ha estat molt bo, llàstima que no quedi reflectit a la classificació. La situació ha canviat amb l’arribada de la tempesta i la baixada de la temperatura, malgrat que sempre hem corregut amb l’asfalt sec, la diferència de temperatura ha fet que l’adherència de la pista hagi canviat i per tant les reaccions del kart no eren les mateixes. Aquí és on li ha faltat a Alex l’experiència que tenien alguns dels seus rivals per mantenir el nivell que havia tingut fins a aquest moment. Pel que fa als rivals, cal recordar que eren els millors de la part occidental d’Europa.

A partir d’aquest moment s’obre un període de descans a les competicions en les que habitualment participa Alex Loan, de tota manera seguirà treballant per estar en les millors condicions a la segona part de la temporada en la que té dipositades moltes il·lusions.

Classificacions del meeting de la prova de classificació del Campionat d’Europa, categoria KF3